Анонс на 15-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 15-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Байер Леверкузен - Борусия М'гладбах
Стадион: "БайАрена", Леверкузен
Дата: 14.12.2014г.
Час: 16:30
Съдия: П. Гагелман

Това е дербито на кръга, като след немския уикенд един от тези два съперника, а е възможно и двата, ще измести Аугсбург от третото място. Байер и Борусия са с еднакъв точков актив и еднаква голова разлика, като и двата тима се намират на шест пункта от втория Волфсбург и на точка от Аугсбург.

Ако говорим за форма, на първо четене тя е по-добра при гостите, но нека отчетем факта, че "аспирините" в последните си два мача приеха Байерн и гостуваха на Бенфика, където не допуснаха да бъдат победени, докато "кончетата" приеха Херта и аутсайдера Цюрих.

Отсъстващи: Рекнарц, Пападопулос и Донати от домакините. Гостите са без Дахуд.

Предполага се, че мачът ще е равностоен, без осезаемо преимущество за някой от съперниците. Единствената причина да да дадем идея доверие на домакините е подкрепата на трибуните и по-малкото време за възстановяване на играчите на Борусия от мача им през седмицата.

Прогноза: Байер - Борусия 2:1

 


Волфсбург - Падерборн
Стадион: "ВолфсбургАрена", Волфсбург
Дата: 14.12.2014г.
Час: 18:30
Съдия: М.Графе

Това ще е по-малко оспорван мач от предишния. Отборът, който записа осем победи в последните си девет срещи в Бундеслигата приема тим, който за същия период има два успеха и пет поражения. Освен това през този сезон Волфсбург допусна само едно равенство на собствен терена - в първия си домакински мач от кампанията. След това "вълците" победиха всичките си съперници, които успяха да поразят само един път вратата на Волфсбург. Падерборн от своя страна има едно равенство и четири загуби навън, което показва, че новакът не разчита на точки отвън.

Отсъстващи: Ош и Липес от домакините. Гостите са без Бертелс.

Изходът на срещата е ясен - вторият в класирането посреща отбор, който е замесен в битката за оцеляване. Интрига обаче има, особено за любителите на залозите. Коефициентът за "1"е малък, но в комбинация с "отбелязване на 2.5 гола в мача", общата стойност си заслужава вниманието.

Прогноза: Волфсбург - Падерборн 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
99