Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Волфсбург - Аугсбург
Стадион: "Фолксфаген Арена", Волфсбург
Дата: 05.10.2014г.
Час: 16:30
Съдия: М. Шмидт

Двубой между отбори с различни претенции, но на този етап с еднакво класиране и резултати. Волфсбург, за който се смята, че през тази година ще се бори за място в топ 4, има две победи, две равенства и две загуби. Разбира се, тук ще включим и поражението от Байерн Мюнхен с 2:1, както и домакинското равенство 2:2 срещу Айнтрахт и победата с 4:1 против Байер Леверкузен. Надеждите на феновете са, че "вълците" ще стабилизират играта си и ще започнат да се изкачват в таблицата за класиране.

Задачата пред Аугсбург е да запази мястото си в елита и на този етап баварците чудесно се справят с това си начинание. Три победи и три загуби от шест мача - ако така вървят нещата, то Аугсбург отново ще финишира в първата половина на таблицата. Най-важното е, че Аугсбург демонстрира дух, раздаване на терена и игра за стандартите на Бундеслигата. В последните си пет мача баварците допуснаха загуби от Дортмунд и Байер, но постигнаха три победи - Айнтрахт, Вердер и Херта.

Лопес, Охс и Сегуин няма да играят от домакините. Гостите са без Моравек, Рейнхард и Мьолдер.

Мач между съперници, които показват непримирим дух. Фаворит е Волфсбург, но нека поясним, че много внимателни трябва да бъдем към двубоите с участието на Аугсбург и винаги да имаме едно на ум. За почитателите на риска този двубой е "Х", а за тези, които се осланят на статистиката и не обичат силните усещания, най-добре е да използват "1".

Прогноза: Волфсбург - Аугсбург 1:0

 


Борусия М'гладбах - Майнц 05
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 05.10.2014г.
Час: 18:30
Съдия: М. Графе

Срещата е чудесен повод за Майнц 05 да изпревари съперника си, а за домакините начин да се завърнат на второто място в таблицата. И двата тима за без загуба и надминаха очакванията и предварителните прогнози. "Кончетата" имат три победи и три равенства, включително и с 4:1 над Шалке 04 и с 2:1 при гостуването си на бойкия тим на Падерборн.

Самочувствието на Майнц 05 е добро и няма как да бъде иначе след като тимът победи Херта в Берлин, Борусия Дортмунд у дома си и направи равен във Франкфурт. Така Майнц 05 се изкачи на шесто място в класирането, на два пункта от днешния си съперник - победа днес ще изкачи "петиците" на второто място в таблицата. Представял ли си го е някой това?!

Отсъстващи: Те са само от гостите - в лазарета се намира Волшайд, Новески и Коо.

Любителите на немския футбол няма как да не потъркват ръце - неделната програма представя два мача, в които се срещата равностойни съперници. Казано по-горе за Волфбсург - Аугсбург, важи в пълна степен и за този мач.

Прогноза: Борусия М'гладбах - Майнц 05 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
92