Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Аугсбург - Херта
Стадион: "СГЛ Арена ", Аугсбург
Дата: 27.09.2014г.
Час: 16:30
Съдия:

Мачът между Аугсбург и Херта ще определи кой от двата отбора заслужава да "плува" в спокойните води на "златната среда" след този кръг. Баварците имат две победи и три поражения, но в загубените двубои Аугсбург както винаги не се даде лесно, а и едва ли някой мисли да обвинява "белите" за неуспехите им срещу Борусия Дортмунд, Байер Леверкузен и гостуването на Хофенхайм.

Херта е от онези отбори, които са длъжници на феновете си. Столичани постигнаха първата си победа тази седмица в междинния кръг, но пък се наложиха не над кой да е, а над устремилия се в топ 4 Волфсбург. Преди това "Старата дама" записа две загуби и две равенства.

Моравек, Райнхар и Мьолдерс са контузени от домакините. Гостите са без наказания Шулц и травмираните Баумйохан, Кигерчи, Лангкамп и Герсбег.

Предполага се, че двата съперника ще играят много затворено, дебнейки за грешки на противника, което най-вероятно ще даде огромно предимство за отбелязалия първи гол. Единствената причина да дадем малко повече доверие на Аугсбург е това, че отборът ще играе пред собствена публика.

Прогноза: Аугсбург - Херта 2:1

 


Хамбургер - Айнтрахт
Стадион: "Имтех Арена ", Хамбург
Дата: 27.09.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Майер

Хамбургер посреща Айнтрахт в опит да запише първа победа през този сезон. "Динозаврите" са един от трите отбора в Бундеслигата, които все още не са усещали радостта от спечелването на трите точки и единствен, който все още няма отбелязан гол! Излишно е да казваме, че Хамбургер е последен в класирането, само с актив от два пункта.

Айнтрахт има само едно поражение до момента, но също така "орлите" са побеждавали само един път. Веднага ще побързаме да припомним на скептиците, че две от равенствата бяха при гостувания на претендентите за Топ 4 Волфсбург и Шалке 04, а на оптимистите, че загубата дойде при домакинството на Аугсбург. Факт е, че Айнтрахт се намира в средата на таблицата за класиране, на еднаква дистанция от опасната зона и тази на евротурнирите.

Байстер, Райкович, Ван дер Ваарт и Личевич са контузени от домакините. По същите причини за гостите няма да могат да играят Трап, Джакпа, Валдес, Флум и Кител. Добрата новина е, че в строя се завръща Самбрано.

Общият баланс между двата тима е 41 победи за Хамбургер и 22 равенства от общо 90 изиграни мача. В последните шест срещи обаче превъзходството е на страната на Айнтрахт - три победи и две равенства. И без тази суха статистика става ясно, че фаворит в двубоя е гостуващият отбор, който има по-балансиран състав, намира се в по-добра форма, а духът е по-висок от този на съперника.

Прогноза: Хамбургер - Айнтрахт 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
97