Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Айнтрахт - Аугсбург
Стадион: "Комерцбанк - Арена", Франкфурт на Майн
Дата: 14.09.2014г.
Час: 16:30
Съдия: Мануел Графе

Айнтрахт победи Фрайбург в първия кръг, а при гостуването на Волфсбург постигна волево равенство. Впрочем, с играта си във втория мач "орлите" показаха, че не бива да бъдат подценявани и вероятно именно това позволи на Томас Шааф гръмко да заяви, че отборът му е изправен пред добър сезон.

Аугсбург е единственият отбор в Бундеслигата, който е без точки до момента, но баварците и в двата си мача показаха, че не са загубили своята непримиримост и твърдост в действията, така че последното място в класирането на Аугсбург само може да заблуди онези любители на футбола, които не следят отблизо изявите на отбора.

Домакините са без контузените Розентал, Ланиг, Валдес и Кител. Майер и Айгнер са пред завръщане в строя. Вероятно Марко Рус ще замени Мартин Ланиг, а Карлос Самбрано и Андерсон ще започнат в центъра на защитата.

Гостите са без Моравек, Есвайн и Паркър, Вернер е под съмнение за двубоя. Ако Тобиас не се възстанови, на левия фланг ще видим Каюби.

През миналата година двата отбора не успяха да се победят тук, завършвайки при резултат 1:1. Напълно е възможно този резултат да бъде повторен и утре, но по-вероятно е домакините да спечелят трите точки, защото "орлите", поне в първите си два мача от новата кампания, изглеждат по-стабилни и по-добре подготвени от миналата година.

Прогноза: Айнтрахт - Аугсбург 2:1

 


Хановер 06 - Хамбургер
Стадион: "ХДИ Арена", Хановер
Дата: 14.09.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Маркус Шмидт

Хановер 96 прави впечатляващ старт, след като на старта победи с 2:1 Шалке 04, а в предишния кръг завърши 0:0 срещу Майнц 05. Саксонци изглеждат много по-стабилно от миналата година, а новите попълнения напълно се интегрираха, което дава надежди за добро представяне на тима през този сезон.

Хамбургер за две седмици се лиши от услугите на Марсел Янсен, а днес стана ясно, че Рафаел ван дер Ваарт няма да вземе участие в двубоя. "Динозаврите" се намират в зоната на изпадащите, след като взеха само една точка от двата си мача, а натискът върху отбора е огромен след класическата загуба при домакинството на Падерборн.

Милер, Щиндл, Хофман и Приб няма да играят за домакините. Гостите са без Янсен, Бейстер, Ван дер Ваарт, Райкович, Качар и Личевич.

Във футбола няма невъзможни неща, но след фиаското срещу Падерборн някак си нереално изглежда вероятността Хамбургер да превземе традиционно непристъпната крепост на Хановер 96. "Динозаврите", които изглеждат много неубедително, би трябвало да се радват на равенството, ако разбира се домакините не подценят съперника си. Иначе, логичният завършек на утрешната среща е победа за саксонците.

Прогноза: Хановер 96 -Хамбургер 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
96