Анонс на 32-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 32-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Аугсбург - Хамбургер
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 27.04.2014г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Велц

Аугсбург влоши формата си напоследък, спечелвайки само един мач от последните си шест срещи, но това не е изненадващо или фатално, тъй като тимът си осигури място в Бундеслигата за следващия сезон. В момента баварците са на четири точки зад местата за евротурнирите, но по всичко изглежда, че те нямат никакво намерение да играят в Европа.

Хамбургер загуби четири от последните си шест мача в първенството и в момента "динозаврите" се намират в негативна серия от две поредни поражения срещу Хановер 96 и Волфсбург. Северняците са 16-ти в класирането, на пет точки от безопасната зона и ако не спечелят днешната среща, спокойно може да твърдим, че Хамбургер ще остане в тройката на неудачниците тъй като до края "динозаврите" има да играят с Байерн Мюнхен и да гостуват на Майнц 05.

Моравек и Отл няма да играят от домакините, гостите са без Ласога, Бейстер, Лам, Ван дер Ваарт, Райкович и Джуру.

Интересен мач се очаква. Аугсбург има добра статистика срещу Хамбургер от три победи, равенство и една загуба. Също така "динозаврите" играят много зле навън, след като загубиха последните си седем срещи. Домакините имат по-качествен състав от гостите, които обаче имат по-големи мотиви да спечелят двубоя. По всичко изглежда, че съдбата на този мач зависи от това доколко баварците ще се напрегнат и ще играят сериозно. Логиката сочи, че именно те трябва да победят.

Прогноза за: Аугсбург - Хамбургер 1:0

 

 

Шалке 04 - Борусия М'гладбах
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 27.04.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грефе


Шалке 04 претърпя изненадваща загуба при гостуването си на Щутгарт миналия уикенд, но трябва да кажем, че "миньорите" играха безобразно слабо срещу по-мотивирания си съперник и 1:3 бе най-малкото, с което хората на Келер можеха да се разминат. В момента Шалке 04 е трети в класирането, на три точки пред Байер и на четири пред Волфсбург, така че от "миньорите" се очаква да играят мотивирано до края на шампионата или поне докато не спечелят четири точки в оставащите си три двубоя.

Борусия М'гладбах не успя да победи на собствения си стадион Щутгарт и претърпя поражение с 4:2 срещу Фрайбург. Тук някъде свършиха амбициите на "кончетата" за Шампионска лига, но в това няма нищо изненадващо, защото през втората част от сезона Борусия влоши формата си, а грешките в защита така и не бяха коригирани, за което отборът си плати.

Добрата новина за Шалке 04 е завръщането в игра на Юлиан Дракслер. Иначе, отсъстващи остават Фух, Хьоведес, Хьогер, Аого, Клеменс и Кирхоф. Гранит Шака бе изгонен в последния мач на Борусия и той няма да играе днес. Оскар Вендт пък е контузен.

Фаворит в този мач е Шалке 04, който разполага с по-добър състав от този на своя противник. Другото, което говори в полза на "миньорите" е това, че след Байерн Мюнхен те са най-добрите домакини в лигата. Също така хората на Келер спечелиха девет от последните си десет домакински мача, в които допуснаха само три гола.

Прогноза за: Шалке 04 - Борусия М'гладбах 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131