Анонс на 30-ти кръг в Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 30-ти кръг в Бундеслигата - срещите в неделя

Байер Леверкузен - Херта
Стадион: "Бай Арена", Леверкузен
Дата: 13.04.2014г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Щилер

Сблъсък между два отбора, които през втората част на сезона се представят отчайващо. Ако за Херта последните неуспехи не са фатални, то провалите на Байер струваха работата на Сами Хюпия, който бе заменен от Саша Левандовски. По-лошото е, че "аспирините" могат да останат без Шампионска лига, което ще бъде истински удар за клуба.

В този мач Байер влиза с три загуби от последните си пет мача (Байерн Мюнхен, Хофенхайм и от тоталният аутсайдер Ханбургер), домакинско равенство срещу Айнтрахт Брауншвайг и победа в Аугсбург. Леверкузенци са шести, на две точки от топ 4.

Берлинчани допуснаха четири загуби в последните си пет мача, като единствената точка бе спечелена миналата седмица при домакинството на Хофенхайм. "Старата дама" се намира на десето място, на десет точки от опасната зона и на 11 пункта от зоната на евротурнирите.

Отсъстващи: Гуарардо, Стафиидис, Хегелер, Круз, Райнартц; Бурхерт, Франц, Люстенбергер.

Байер ще направи всичко възможно да спечели този мач. "Аспирините" добре съзнават, че изчерпаха всякакъв лимит от грешки, още повече, че до края предстоят двубои с Борусия Дортмунд, Айнтрахт Франкфурт и гостуване на Нюрнберг. Херта е по-малко мотивираният отбор, което също ще се отрази на играта на гостите, така че напълно може да се доверим на леверкузенци.

Прогноза за: Байер - Херта 2:0

 

Хофенхайм - Аугсбург
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 13.04.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Маркус Шмид

Сблъсък, който обещава да бъде много ярък. Впрочем, има ли мач през този сезон с участието на Хофенхайм, който да не е бил горещ? 127 гола паднаха в срещите на "селяните", повече от всеки друг отбор в лигата. Поради тази причина равенството 1:1 миналата седмица на терена на Херта изглежда малко непривично. Впрочем, тази среща се оказа четвърта подред, в която Хофи не търпи поражение. В този период хората на Гиздол постигнаха победа в Леверкузен и равенство в Мюнхен, а това остави тима в средата на таблицата, на достатъчно голяма дистанция от опасната зона.

Аугсбург имаше много лош период, в който взе само точка в четири поредни мача. По какъв начин обаче бе сложен край на тази лоша серия! Миналата седмица Аугсбург изненадващо победи Байерн Мюнхен с 1:0, като в герой на мача се превърна Мьолдерс, който бе точен в 31-та минута. Баварците са осми, на шест точки от зоната на евротурнирите, така че Аугсбург оттук до края на сезона само ще доиграва сезона.

Отсъстващи: Кастелс, Патерок, Акпогума, Саси; Моравек, Вернер.

Добрата форма на Хофенхайм сочат, че домакините са фаворити за спечелване на срещата, която е с най-малко значение от всички двубои в кръга, но обещава да бъде най-гореща.

Прогноза за: Хофенхайм - Аугсбург 3:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
85