Анонс на 22-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 22-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хамбургер - Нюрнберг
Стадион: "Имтех Арена", Хамбург
Дата: 16.03.2014г.
Час: 16:30
Съдия: Марко Фритц

Някои определиха срещата в Дортмунд като централният мач на кръга, но трябва да кажем, че най-интригуващ се очертава да бъде този в Хамбург. Двубоят е и възлов за двата тима. "Динозаврите" показаха признаци на съживяване и при успех утре, те ще напуснат опасната зона.

Нюрнберг демонстрира невероятна форма от началото на годината, но след победите над Аугсбург и Брауншвайг, баварците претърпяха две поражения, едно от тях като домакин на Вердер. Нюрнберг се намира на 14-то място, с 23 точки и при победа, ще се отдалечи от опасната зона.

Отсъстващи: Собих, Та, Ирачек, Ринкон, Теше, Джон; Дабанли, Погатец, Пекхарт.

В последните седем мача в Хамбург Нюрнберг вкара само два гола. Интересното е, че ако "динозаврите" вкарат първи гол на франконците, те никога не губят мача.

Прогноза за: Хамбургер - Нюрнберг 2:1

 

 


Айнтрахт - Фрайбург
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 16.03.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Волфганг Щарк


Това е двубой между отбори-сензации през миналия сезон и разочарование през сегашния. Победата е необходима и на двата тима. Айнтрахт е без загуба в последните си три срещи и поради тази причина опасността от изпадане не е толкова реална - зоната на изпадащите е на 6 точки.

Относно Фрайбург, "соколите" са без успех в шест мача, като през това време отборът допусна четири загуби. Това смъкна тима на предпоследното място, на точка от спасителния бряг.

Отсъстващи: Андерсон, Самбрано, Роде, Щендер, Кител, Озер; Пиларж, Цук, Дембеле, Фрайс.

Равностоен двубой, въпреки незавидното положение и форма на Фрайбург. Колкото и невероятно да звучи, гостите могат да поднесат изненада, включително и да победят. "Соколите" винаги са се отличавали с характер, освен това футболистите на този отбор умеят да затварят подстъпите пред своята врата и да организират опасни контраатаки. А именно това е слабото място на Айнтрахт.

Прогноза за: Айнтрахт Франкфурт - Фрайбург 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
75