Анонс на 23-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 23-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хофенхайм - Волфсбург
Стадион: "Рейн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 02.03.2014г.
Час: 16:30
Съдия: Маркус Шмид

Това ще е двубой между два отбора, които се намират във великолепна форма. Хофенхайм се намира в серия от четири мача без загуба. През февруари "селяните" спечелиха двете си домакинства срещу слабаците Хамбургер и Щутгарт и си тръгнаха непобедени в Мьонхенгладбах и Фрайбург, което изкачи тима 10-то място в класирането.

Волфсбург след лошия старт на втората част на сезона записа три поредни успеха - срещу Майнц 05, Херта и Байер Леверкузен. Това не само, че върна "вълците" в топ 5, но ги доближи на две точки от четвъртия Шалке 04 - ако утре Волфсбург победи, отборът ще измести "миньорите" от четвъртото място.

Очакванията са за мач с много голове. В ерата Гиздол Хофенхайм играе много атакуващ футбол, а в двубоите с участието на "селяните" се вкарват средно по 4.1 гола на мач. В битките пък между Хофенхайм и Волфсбург средно се вкарват близо 4 попадения. При това, никога досега не е вкарвано по-малко от 3 гола.

Прогноза за: Хофенхайм - Волфсбург 2:2

 

Айнтрахт - Щутгарт
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 02.03.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Дениз Айтекин

Това ще е среща между два отбора, които са съседи в таблицата за класиране - три точки е разликата между тях, но дали трябва да очакваме оспорван и напрегнат мач? От началото на втората част на сезона Айнтрахт претърпя две тежки поражения от шампиона и вицешампиона, но в останалите си три двубоя спечели 7 точки. Така "орлите" се озоваха на 13-то място, но много близо до опасната зона - само три пункта от предпоследния Фрайбург.

Относно Щутгарт, в момента наблюдаваме нова серия от филма "Изчезването на динозаврите", но с участието на "швабите". През миналата седмица Щутгарт претърпя поражение от Херта, а това бе седма поредна загуба, което оставя Щутгарт на 15-то място в класирането на Бундеслигата, с 19 точки - колкото имат намиращите се в опасната зона Хамбургер и Фрайбург. Интересен факт от представянето на "швабите" е това, че през 2014 те допуснаха 6 гола в последните си 15 мача и така загубиха 6 точки.

В началото на нашия анонс зададохме един въпрос, на който дойде време да отговорим. От всичко казано дотук би трябвало да очакваме победа на Айнтрахт - с малко или много голове - тъй като формата на Щутгарт наистина е много лоша. На нашите читатели обаче трябва да припомним, че в средата на седмица "орлите" имаха тежък двубой с Порто в Лига Европа. Дали домакините се възстановиха от тази среща - емоционално и физически? В този смисъл трябва да кажем, че мачът във Франкфурт е чудесен за любителите на силните усещания и рисковете.

Прогноза за: Айнтрахт - Щутгарт 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
80