Клоп: Вердер е готов да се бие заради своите фенове


Н. Гавазов

Клоп: Вердер е готов да се бие заради своите фенове

Старши-треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп сподели очакванията си от срещата с Вердер от 20-я кръг на Бундеслигата. Двубоят е утре, от 16:00 часа българско време, а наставникът на вицешампионите предупреди своите футболисти, че бременци ще създадат проблеми и не са противник, който може лесно да бъде преодолян.

"Следващата среща отново ще бъде напрегната. Вердер е готов да се бие заради своите фенове. Ние трябва пък да сме готови за всичко и да се съсредоточим върху собствените си цели. Ако губим единоборства, този мач няма как д аго спечелим", заяви Клоп.

"Ние също може да създадем проблеми на Вердер. След отнемане на топката, трябва да тръгваме напред и да търсим зони, които са неудобни за тях. Ще трябва много да се движим. За да постигнем своето, необходимо е да вкарваме. Наистина, конкуренцията в горната част на таблицата за класиране е висока, но има и по-лоши неща. Разбира се, бихме искали да имаме дистанция от 25 точки пред останалите, но това е невъзможно и означава, че до края на сезона ще трябва да играем на предела на силите си", каза още наставникът на Борусия.

 

  Сподели
182