Анонс на 15-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 15-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Фрайбург - Волфсбург
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 08.12.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Кнут Кирхер

Фрайбург, който в първите си десет мача от шампионата на Бундеслигата не успя да запише нито една победа, в последните си четири мача постигна два успеха и то на терените на Нюрнберг и Айнтрахт Брауншвайг. "Размърдването" на "соколите" веднага се отрази на класирането на тима, а това даде надежди на феновете, че отборът все пак ще успее да запази елитния си статут през този сезон - в момента Фрайбург е 16-ти, с равен брой точки с Айнтрахт Франкфурт.

Волфсбург след четирите си поредни победи, в последните си два мача постигна равенства срещу Нюрнберг и Щутгарт. Това ни най-малко не намали ентусиазма на феновете, които продължават да мечтаят за Шампионска лига, впрочем, ако трябва да се вярва на Диего, за същото нещо мислят и играчите. В момента Волфсбург се намира на шесто място в класирането и има в актива си 23 точки - 8 по-малко от четвъртия Борусия М'гладбах.

Отсъстващи: Хеденстад, Муйджа, Шмид, Шустер и Терацино от домакините. Гостите са без Полак, Треш и Виейриня.

Фрайбург все още няма победа у дома си, спечелвайки само три точки от 18 възможни. Относно Волфсбург пък ще кажем, че този тим играе много лошо срещу аутсайдерите и колкото и парадоксално да изглежда, "вълците" имат само една точка срещу тези отбори. Това идва да покаже, че за гостите пътуването до Фрайбург няма да е лека разходка. Ако трябва да търсим фаворита в мача, това е Волфсбург, но нека не се изненадваме, ако двата тима не се победят.

Прогноза за: Фрайбург - Волфсбург 0:1


Брауншвайг - Херта
Стадион: "Айнтрахт", Брауншвайг
Дата: 08.12.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Торстен Кинхьофер


Айнтрахт Брауншвайг след като проспа първите два месеца в Бундеслигата, спечелвайки само една точка в този период от време, през октомври и ноември саксонците показаха признаци на съживяване и записаха цели седем точки, което макар и да не успя да отлепи тима от дъното, поне намали разликата между брауншвайгци и спасителният бряг. За разлика от своя противник, представянето на Херта се движи в низходяща линия и след добрия си старт, столичани спечелиха само четири точки в последните си пет мача, което ги отдалечи от зоната на евротурнирите - "Старата дама" в момента има в актива си 19 пункта и заема 9-то място в класирането.

Отсъстващи: Райхел, Калиджури и Хохшайдт от домакините. Гостите са без Лангкамп и Баумйохан.

Фаворит в двубоя са гостите, но не бива да пренебрегваме и факта, че напоследък Брауншвайг подобри своята играта и максимално затруднява съперниците си. Не трябва с лека ръка да посягаме към "двойката" и ако имаме възможност да използваме друг знак, трябва да го включим в нашата игра.

Прогноза за: Айнтрахт Брауншвайг - Херта 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
88