Анонс на 14-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 14-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хановер 96 - Айнтрахт
Стадион: "HDI-Арена", Хановер
Дата: 01.12.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Гюнтер Перл


Хановер 96 се намира в много трудна ситуация, която изненадва много специалисти - колективът на Мирко Сломка е без победа в седем мача, като спечели само точка в последните си пет двубоя. Хановерци дори не успяха да победят у дома си считаният за най-слаб тим от Брауншвайг. Това смъкна саксонците на 14-то място, на три точки от опасната зона.

Айнтрахт Франкфурт се намира в подобна трудна ситуация - отборът е без победа в осем мача и спечели само две точки в последните си пет срещи. Обяснението за сегашното състояние на миналогодишния хит в Бундеслигата е просто - "орлите" надцениха силите си и в момента плащат данък на разкъсването си между вътрешното първенство и Лига Европа.

Отсъстващи: Фелипе, Сане, Франса, Шиндл и Конан за домакините. Гостите са без Челоци, Рус, Айгнер и Штендера.

Това е мач, който може да завърши при всякакъв резултат. Двата отбора се намират в дълбока криза, а от онзи Хановер 96, който печелеше домакинските си мачове, няма и следа. Все пак е по-вероятно да заложим на домакините, мотивирайки се с евентуалната умора в редиците на "орлите", които в четвъртък имаха мач в Лига Европа.

Прогноза за: Хановер 96 - Айнтрахт Франкфурт 1:1

 

 

Борусия М'гладбах - Фрайбург
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 01.12.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Роберт Хартман


Един от най-лесните за прогнозиране мачове на кръга. Четвъртият в класирането Борусия посреща 16-ят Фрайбург. И не само това. "Кончетата" се намират в много добра форма след като спечелиха последните си четири срещи, вкарвайки 11 гола и допускайки само два. Фрайбург показа признаци на стабилизиране и постигна първите си победи през сезона в Бундеслигата, но нека отбележим, че това се случи срещу аутсайдерите Брауншвайг и Нюрнберг.

Отсъстващи: Домингес за домакините. Гостите са без Хеденстад, Муйджа, Шмид, Шустер и Терацино.

Последната победа на Фрайбург в М'гладбах е от 1995 година. Впрочем, няма нужда да прибягваме до статистиката, за да оценим шансовете за победа на "соколите" в Северен Рейн-Вестфалия като нищожни.

Прогноза за: Борусия М'гладбах - Фрайбург 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
74