Анонс на 12-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 12-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Майнц 05 - Айнтрахт
Стадион: "Кофасе Арена", Майнц
Дата: 10.11.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Михаел Вайнер


Майнц 05 е с една победа и едно равенство в последните си девет мача - от добрия старт на отбора няма и помен. Миналата седмица колективът на Тухел загуби и гостуването си на Аугсбург и така Майнц се озова на 12-то място в класирането с актив от 13 точки.

Айнтрахт се намира в много лоша серия от шест мача без победа, като последните два двубоя бяха загубени - гостуването на Борусия М'гладбах и домакинството на Волфсбург. Дали "орлите" не надцениха възможностите си, защото определено участието им в Лига Европа се отразява върху резултатите от вътрешното първенство, където Айнтрахт заема 15-та позиция, на точка от опасната зона.

Отсъстващи: Веткло, Бунгерт, Кох и Баумгартлингер от домакините. За гостите няма да играят Самбрано, Кител, Росентал, Швеглер и Щендер.

Интересен факт около утрешната среща е това, че франкфуртци никога не са побеждавали в Майнц. Освен това 6 от 10-те срещи между двата съперника са завършвали наравно.

Очертава се напълно равностоен мач. Двата тима се намират в лоша форма, но не е ясно, на кой състоянието е по-лошо от това на съперника си. Гостите на книга имат по-качествен състав, но пък домакините ще бъдат подкрепяни от трибуните, освен това "орлите" в четвъртък изиграха поредният си мач в Лига Европа и вероятно няма да са си отпочинали добре, което накланя победата в полза на техния съперник.

Прогноза за: Майнц 05 - Айнтрахт 2:1

Коефициенти от bet365:
Майнц 05 - 2.60
Равен - 3.30
Айнтрахт - 2.70

 


Фрайбург - Щутгарт
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 10.11.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Цвайер

Миналата седмица Фрайбург като гост помете с 3:0 Нюрнберг, записвайки своята първа победа в шампионата на Бундеслигата. От началото на сезона "соколите" страдат заради раздялата си с някои основни играчи през лятото, както и заради бавната адаптация на новите попълнения. Така или иначе, успехът в Нюрнберг оттласна Фрайбург от последното място и сега отборът дели 16-та позиция с Брауншвайг, на точка от спасителния бряг.

Щутгарт претърпя тежка загуба миналата седмица в Дортмунд (първа за Томас Шнайдер) и изглежда, че "швабите" отново навлизат в лоша серия, тъй като са без победа в четири поредни мача. Основният проблем е липсата на добро взаимодействие между всички линии, много често отборът става жертва на своите грешки при изнасянето на топката и при контраатаките на противника. След 11 мача Щутгарт се намира на 11-то място в класирането и има в актива си 13 точки.

Отсъстващи: Муйджа, Зорг, Ханке и Терацино от домакините, гостите са без Рюдигер, Дидави, Сараре и Какау.

Предполага се, че мачът ще е много равностоен и освен това динамичен, тъй като съперниците са сред лидерите по пробягани километри в Бундеслигата. Трудно е да кажем кой ще победи - гостите са силни при статичните положения и центриранията пред вратата на противника, докато домакините превъзхождат в единоборствата. В същото време "швабите" постоянно демонстрират неумението си да задържат резултата в своя полза след като поведат, което означава, че няма гаранция да запазят предимството си, ако първи вкарат гол.

Прогноза за: Фрайбург - Щутгарт 1:1


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 3.00
Равен - 3.40
Щутгарт - 2.30

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
90