Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Аугсбург - Майнц 05
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 03.11.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Бастиан Данкерт

Това е мач, който трудно ще привлече вниманието на неутралния зрител. Аугсбург е най-бедният отбор в Бундеслигата, а Майнц 05 е средняк. Така или иначе и двата тима имат нужда от точки, ето защо трябва да очакваме здрава битка на "СГЛ Арена".

Домакините се намират в лоша форма и от доброто им представяне в началото на сезона няма и помен. Барваците спечелиха само една точка в последните си пет мача и се смъкнаха близо до зоната, в която обичайно сме свикнали да ги виждаме - 15-то място в класирането и само пет точки от чертата.

Майнц 05 от своя страна се намираше в ужасна серия от шест мача без победа (само с едно равенство), но "петиците" сложиха край на това нещастие, побеждавайки в миналия кръг Брауншвайг, което оставя тима на 13-то място в класирането с две точки пред своя утрешен съперник.

Отсъстващи: Райнгард, Клаван, Вернер и Бодаля за домакините. Гостите са без Кариус, Бунгерт, Кох, Баумгартлингер и Цимпинг.

И на двата тима формата е много лоша, поради това е много трудно да предположим как ще завърши този двубой. Повечето специалисти отдават предпочитанията си на баварците, които никога не се предават и независимо от резултатите играят много сърцато. Остава да видим какъв ще е отговорът на Майнц 05, но не е изключено гостите да измъкнат точката тук.

Прогноза за: Аугсбург - Майнц 05 1:1

Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 2.00
Равен - 3.50
Майнц 05 - 3.60

 

Вердер Бремен - Хановер 96
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 03.11.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Торстен Кинхьофер

Двубой между средняци и съседи в таблицата за класиране, който ще направят всичко възможно да прекъснат лошите си серии. Вердер след като спечели Северното дерби край река Визер, постигна три равенства, включително като домакин на Нюрнберг и Фрайбург, а в края на миналата седмица "музикантите" бяха пометени при гостуването си на Волфсбург. След десет изиграни мача Верде се намира на 14-то място с 12 точки в своя актив.

Хановер също постигна победа в края на септември, но оттогава хората на Сломка спечелиха само една точка - при домакинството на Херта. Тревога обаче будят не двете поражения от Борусия Дортмунд и Байер Леверкузен, а тежката домакинска от Хофенхайм, което показва, че нещо не е наред в състава на Хановер 96.

Отсъстващи: За Вердер Ди санто, Прьодл, Баргфайд и Петерсен. Гостите са без Франка, Фелипе, Пандер, Конан, Марсело и Диуф.

Очевидно е, че и двата тима се намират в много лоша форма, което предполага, че победител ще бъде отборът, който допусне по-малко грешки. Фаворит е Вердер, но Хановер 96 има какво да покаже и не е изключено да изненада противника си. Идеалната среща, в която спокойно може да търсим изненада.

Прогноза за: Вердер - Хановер 96 1:2

Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 2.25
Равен - 3.50
Хановер 96 - 3.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
70