Анонс на 10-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 10-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Фрайбург - Хамбургер
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 27.10.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Гагелман

Фрайбург е без победа през този сезон, записвайки пет равенства в десет мача. Това е най-лошият старт в историята на клуба. В последните си две срещи обаче "соколите" са без загуба, включително и при гостуването си на Вердер Бремен. Трябва също така да отбележим, че в последните си три домакинства Фрайбург завърши при резултат 1:1.

Хамбургер започна трагично сезона и в първите си шест мача имаше само 4 точки. След пристигането на Ван Марвайк отборът се стабилизира и в последните си три срещи успя да вземе 5 пункта, включително "динозаврите" победиха с 5:0 като гост Нюрнберг. Така след девет мача Хамбургер е 15-ти в класирането, с девет точки в своя актив.

Отсъстващи: За домакините това са Хеденстад, Муйджа и Терацино, а за гостите Дикмайер, Райкович, Демирбай и Ринкон.

Интересен двубой. Ако Фрайбург наистина излиза от кризата и играчите започват да си пасват, то за Хамбургер мачът ще е много труден. Впрочем, "динозаврите" показаха признаци на подобряване, така че трябва да очакваме силна игра и от тях. Мач, в който може да с стигне но равенство, но не е изключено северняците да победят.

Прогноза за: Фрайбург - Хамбургер 1:2


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.60
Равен - 3.40
Хамбургер - 2.60

 


Борусия М'гладбах - Айнтрахт
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 27.10.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Цвайер

Борусия претърпя изненадващо поражение срещу Херта в Берлин, но преди това "кончетата" бяха в серия от три мача без загуба включително победа с 2:0 при домакинството си над Дортмунд. С 13 точки м'гладбахци са осми в класирането и при успех ще изместят Херта от четвъртото място.

Айнтрахт е в серия от пет мача без загуба, но в последните си четири двубоя "орлите" нямат и победа, а играха срещу аутсайдерите Фрайбург и Нюрнберг. Последният успех на франкфуртци е чак в средата на септември - 3:0 на терена на Вердер Бремен. Така след девет изиграни мача отборът има едва десет точки и се намира на 12-то място в класирането.

Отсъстващи: Домингес, Щранцл и Нордвайт за домакините, гостите ще са без Кител, Розентал, Швеглер и Щендер.

Борусия изглежда по-балансирания отбор, освен това не е без значение това, че Айнтрахт игра в средата на седмицата мач от Лига Европа - резултатът от борбата на франкфуртци на два фронта се вижда с просто око. Фаворит да спечели срещата е Борусия.

Прогноза за: Борусия - Айнтрахт Франкфурт 2:1

Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 2.05
Равен - 3.50
Айнтрахт - 3.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
85