Анонс на 9-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 9-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хамбургер - Щутгарт
Стадион: "Имтех Арена", Хамбург
Дата: 20.10.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Велц

Под ръководството на Ван Марвайк Хамбургер спечели четири точки в последните си два мача, като в предишния кръг "динозаврите" унищожиха с 5:0 Нюрнберг на собствения му стадион. Северняците обаче плащат данък на лошия си старт и в момента заемат 15-то място в класирането, на три точки от опасната зона.

Щутгарт в последните си два мача също спечели четири точки, а като цяло, "швабите" са без поражение в пет поредни двубоя. За това време отборът вкара 13 гола, а слабият старт е забравен и изглежда, че най-после е намерен нужния баланс в тима. След осем изиграни мача Щутгарт се намира на девето място и има в актива си 11 точки.

Домакините са без Дикмайер, Райкович, Демирбай и Ринкон, докато за гостите няма да играят Улрайх, Дидави и Ляйтнер.

Това е 97-ят мач между двата съперника и трябва да кажем, че Щутгарт е най-добрият противник за "динозаврите" - Хамбургер има 42 победи срещу "швабите". Дотук обаче със статистиките. В утрешния сблъсък гостите не изглеждат никак безопасни и единственото предимство на домакините е, че ще имат подкрепата на трибуните. Предположенията са, че ще се получи равностоен мач, в който всеки един тим може да празнува успеха.

Прогноза за: Хамбургер - Щутгарт 1:1

Коефициенти от bet365:
Хамбургер - 2.30
Равен - 3.40
Щутгарт - 3.00

 


Аугсбург - Волфсбург
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 20.10.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Цвайер

Аугсбург след добрия си старт записа три мача без победа и започна да се смъква в таблицата за класиране, като разгромът от Шалке 04 показа, че за баварците е по-добре да не мислят за евротурнири, а да се съсредоточат към любимото си занимание в последните две години, а именно - как да оцелеят в елита. Аугсбург е 12-ти в класирането и има в актива си 10 точки.

За първи път под ръководството на Дитер Хекинг Волфсбург записа две поредни загуби. Поражението в Мюнхен не бе изненадващо и дори там "вълците" играха много достойно, но какво се случи при домакинството на най-слабия отбор в елита Браншайг? След тези лоши последни резултати Волфсбург остана с девет точки и заема 14-то място в класирането.

Клаван, Бобадиля и Влаходимос няма да играят за домакините, а гостите ще са без Фелипе, Чхол, Виейриня и Дост.

Миналата година двата тима не успяха да се победят в двата мача помежду си, нещата не стоят по-различно и сега. Както другият двубой от неделната програма, така и този се очертава да бъде равностоен и непредсказуем, поради тази причина не бива да се приема за никаква изненада какъвто и да е резултат. Каква по-добра тръпка за нашата игра!

Прогноза за: Аугсбург - Волфсбрг 1:1

Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 2.37
Равен - 3.40
Волфсбург - 2.87

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
87