Байерн се справи с Майнц за едно полувреме (видео)


В. Мухарски

Байерн се справи с Майнц за едно полувреме (видео)

Байерн Мюнхен победи Майнц с 4:1 в среща от 9-ия кръг на Бундеслигата, която се игра на "Алианц Арена". Европейският клубен първенец предложи постна продукция през първото полувреме и дори гостите стигнаха до гол. Точно преди паузата Джером Боатенг направи груба грешка и Паркър се възползва от изненадващия подарък, преодолявайки Нойер за 0:1.

След почивката играчите на Байерн се развихриха и бързо убиха интригата. В 50-ата минута Марио Гьотце даде отличен пас към застаналия на една линия с последния в защита Робен, който се отскубна и остана очи в очи с Веткло, като последва точен удар - 1:1. Две минути след това Марио Гьотце намери Ариен Робен, а той подаде към Томас Мюлер, който реализира с удар от седем метра - 2:1.

В 69-ата минута Марио Гьотце си пое технично топката в наказателното поле и върна назад към Манджукич, който разстреля Веткло от осем метра - 3:1. В 81-ата минута Новески събори Швайнщайгер в наказателното поле след пас на Робен и реферът посочи бялата точка. Томас Мюлер превърна дузпата в гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
143