Анонс на 8-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 8-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Нюрнберг - Хамбургер
Стадион: "Грундиг", Нюрнберг
Дата: 06.10.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Програмата от втория ден на кръга в Бундеслигата (дали и в него ще станем свидетели на толкова много изненади?) ще започне с мач между Нюрнберг и Хамбургер - два отбора, които се намират в дъното на таблицата за класиране. Баварците са един от двата отбора, които нямат победа в шампионата, но също така трябва да кажем, че в последните си три мача нюрнбергци са непобедени, включително при гостуването си на Вердер (3:3) и домакинството на Борусия Дортмунд (1:1).

Хамбургер е с една победа (в края на август срещу Брауншвайг), оттогава насам "динозаврите" записаха две срамни загуби срещу Борусия Дортмунд и Вердер и бойко равенство срещу Айнтрахт Франкфурт.

Отсъстващи: За домакините това са Гебхарт, Гинжек и Мендлер, а за гостите няма да играят Райкович, Дикмайер, Ринкон и Иличевич.

Предполага се, че мачът ще е равностоен. Местоположението на двата отбора е провал в досегашното им представяне и вероятно съперниците ще се опитат утре да поправят това положение, което ни обещава истинска битка. С леко предимство са домакините, които ще имат подкрепата на трибуните.

Прогноза за: Нюрнберг - Хамбургер 2:1


Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.30
Равен - 3.50
Хамбургер - 2.90


Фрайбург - Айнтрахт
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 06.10.2013г.
Час: 18:30
Съдия:


Единият участник в този двубой - Фрайбург - е другият отбор в Бундеслигата, който все още няма победа. "Соколите" разпродадоха някои от добрите си футболисти през лятото и през този сезон очакванията към тях не са толкова големи. Фрайбург е само с три равенства и заема последно място в таблицата за класиране.

Забележителното за Айнтрахт е това, че франкфуртци ще изиграят утре своя мач номер 1 500 в Бундеслигата. Лошото е, че този юбилей ще бъде отчетен с място в долната половина на таблицата за класиране, след като "орлите" записаха два успеха, две равенства и три загуби в досегашната си кампания. Трябва обаче да отбележим, че последното поражение за Айнтрахт във всички турнири, включително и Лига Европа, е на 1 септември при домакинството си на Борусия Дортмунд.

Отсъстващи: Дине, Муйджа и Дарида няма да играят за домакините, гостите са без Швеглер.

Абсолютно равностоен мач се очаква в Баден - Вюртемберг, с оглед на това, че гостите разполагат с по-качествен състав, но пък техният противник има подкрепата на трибуните. Дали това ще бъде достатъчно за "соколите" в опита им да постигнат положителен резултат?

Прогноза за: Фрайбург - Айнтрахт Франкфурт 1:2

Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.70
Равен - 3.40
Айнтрахт - 2.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93