Вердер е готов да приюти Де Брюйн


Н. Гавазов

Вердер е готов да приюти Де Брюйн

Генералният директор на Вердер Томас Айхин намекна, че неговият клуб би се радвал, ако успее да вземе полузащитника на Челси Кевин де Брюйн под наем през януари. През миналия сезон Кевин проведе 33 мача за клуба от Бундеслигата и вкара 10 гола. През това лято обаче белгийският национал се завърна на "Стамфорд Бридж".

Но Де Брюйн така и не можа да се прояви в новия си отбор - за вчерашния мач срещу Стяуа например Жозе Моуриньо остави играча на Острова. Ако стане така, че към отварянето зимния трансферен прозорец Кевин продължава да търка пейката на Челси, то Вердер е готов да си върне белгиеца, който вероятно се нуждае от повече игрова практика преди Мондиал 2014.

"Ако Кевин е неудовлетворен, ние ще се радваме първи да осъществим контакт. Помощникът ми ме държи осведомен за ситуацията около Кевин в Челси. Добре познавам Де Брюйн. Ако той не играе, това е голям проблем за него. Необходимо е да почакаме и тогава да видим какво ще се получи през зимата. Ако възможно до приемем тук, ние сме готови", заяви Айхин в интервю за Bild.

 

  Сподели
137