Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Вердер - Нюрнберг
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 28.09.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Щелер

Вердер сложи край на серията си от три поредни загуби с хубава победа в Хамбург, която остави Торстен Финк без работа. С три успеха от шест мача бременци се намират на десето място в класирането, но евентуални три точки утре ще ги изпрати в топ 6.

Нюрнберг има четири точки в актива си, но "Клубът" е един от трите отбора, който не е побеждавал противника си. Две от равенствата са като гост, а миналата седмица колективът на Вайзингер записа второ домакинско равенство, което вероятно най-много радва местните почитатели на футбола, защото бе срещу вицешампиона.

Немските колеги имат два въпроса към треньорския щаб на Вердер: кой ще заеме място в центъра на отбраната заедно с Лука Калдирол и ще рискува ли Дут да хвърли в боя току що възстановилия се Златко Юнузович. Иначе, отсъстващите за домакините са Шмиц, Баргфреде, Стеванович, Трибул и Ди Санто.

"Клубът" бе сполетян от грипна епидемия, но повечето заболели бяха изправени на крака. Засега единствените отсъстващи са Фойлнер, Гебхрат и Гинчек, а състоянието на Балич ще бъде оценено утре.

Класата на Вердер е по-голяма и очакванията са за победа на "зелените". Баварците обаче са отбор, който умее да затваря играта, особено след като отбележи гол, така че, домакините трябва много да внимават, защото със състава, който има, рано или късно Нюрнберг ще постигне своята първа в шампионата. Дано тя не е край река Везер.

Прогноза за: Вердер - Нюрнберг 1:0

Коефициенти от bet365:
Вердер - 2.05
Равен - 3.50
Нюрнберг - 3.40

Айнтрахт Брауншвайг - Щутгарт
Стадион: "Айнтрахтщадион", Браунщвайг
Дата: 29.09.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Брих

Седмият кръг в Бундеслигата ще завърши с мача в Брауншвайг, където домакините ще се опитат да запишат първа победа в шампионата. Новакът засега има в своя актив едно-единствено равенство - срещу Нюрнберг - и заема предпоследно място в класирането, при това Айнтрахт е вкарал само три гола. Как тогава ви се струват думите на треньора Либеркнехт: "Виждайки как работят играчите ми, аз вярвам, че сме способни да постигнем успех в Първа Бундеслига". Ако това е някакъв опит за хипноза от страна на треньора, трябва да кажем, че е много неуспешен.

По всичко изглежда, че Щутгарт остави назад лошия си период, така че пътуването до Саксония е един много добър шанс "швабите" да запишат четвърти мач без загуба, ако пък победят - да намерят място сред първите шест отбора в класирането. Едва ли и най-върлите фенове на Щутгарт са се надявали на подобно нещо преди три седмици, когато любимците им играеха сякаш се срещат за първи път.

Домакините са без Хохшайд и Корея, а за гостите няма да играят Улрайх, Дидави и Нидермайер.

Какво да очакваме в този мач? Дали да се доверим на думите на Торстен Либеркнехт или да се водим от логиката? Интересното е, че специалист каза същото и преди мача с Айнтрахт Франкфурт, а отборът му загуби с 0:2. Няма никакво основание да вярваме в методите за хипноза на 40-годишния треньор и ще е много по-разумно да заложим на успех на Щутгарт.

Прогноза за: Айнтрахт Брауншвайг - Щутгарт 0:2

Коефициенти от bet365:
Айнтрахт - 3.80
Равен - 3.50
Майнц 05 - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172