Байерн безмилостен срещу Шалке в Гелзенкирхен (видео)


В. Мухарски

Байерн безмилостен срещу Шалке в Гелзенкирхен (видео)

Байерн Мюнхен надигра безпроблемно състава на Шалке 04, в дерби-срещата от 6-ия кръг в Бундеслигата. Шампионите бяха повече от категорични, разбивайки домакините с 0:4. Точни за успеха на гостите бяха Бастиан Швайнщайгер, Манджукич, Рибери и резервата Клаудио Писаро.

Възпитаниците на Пеп Гуардиола нанесоха своя удар в рамките на минута и половина, когато вкараха два светкавични гола с глава. Първо завърналият се в титулярния състав след травма Бастиан Швайнщайгер откри резултата, засичайки центриране от ъглов удар на Робен в 21-ата минута. 60 секунди по-късно Рибери изведе Алаба отляво и австриецът центрира към Манджукич, който нанесе плътен удар с глава, удвоявайки аванса на своите.

В 75-ата минута Давид Алаба бе изведен в наказателното поле отляво и почти от аутлинията даде отличен пас към Франк Рибери, който стреля слабо, но точно и хвана неподготвен Тимо Хилдебранд, който не успя да предотврати попадението. В 84-тата минута Данте изведе Томас Мюлер, който върна назад към връхлитащия Клаудио Писаро, който оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
119