Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Щутгарт - Хофенхайм
Стадион: "Мерцедес-Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 01.09.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Йохен Дреес

Щутгарт е с три загуби в Бундеслигата и ръководството на швабите този път взе кардинално решение за оправяне на нещата - показа вратата на Бруно Лабадия. Новият наставник Томас Шнайдер нямаше много време за въдворяване на ред и под негово ръководство "швабите" направиха 2:2 с Риека и отпаднаха от Лига Европа. Не знаем, дали с това се изчерпа лимитът от грешки на Шнайдер, но от треньорския щаб се очаква да прекъсне лошата серия.

Хофенхайм през настоящия сезон се очертава да спечели наградата за най-забавен отбор. "Селяните" вкараха 10 гола, а получиха 6, така че мачовете с участието на Хофи поне засега обещават да са интересни. По-важното е, че колективът на Гиздол е без загуба и с пет спечелени точки.

Част от проблемите на Щутгарт са свързани и с отсъствието на някои важни играчи. Контузени са Адел, Дидави, Нидермайер и Рохас, а Траоре е наказан. При гостите също има отсъстващи, но не толкова много - Грахл и Вукчевич се борят с травми, а Салихович е с червен картон.

Близостта на двата града придава на този мач характер на дерби. Но и без този факт, мачът се очертава да бъде равностоен и оспорван. Не е ясно как ще изглежда Щутгарт в първата си среща в Бундеслигата под ръководството на новия треньор, но много често смяната на треньорите се отразява благоприятно върху представянето на отбора, което предполага, че е много вероятно "швабите" този път да избегнат загубата.

Прогноза за: Щутгарт - Хофенхайм 1:1


Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 2.30
Равен - 3.50
Хофенхайм - 2.90

 

Айнтрахт Франкфурт - Борусия Дортмунд
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 01.09.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грефе

Футболистите на Борусия Дортмунд в първите три кръга не получиха нито един картон, което е абсолютен рекорд за последните 20 години в Бундеслигата. А когато отборът е започвал сезона с три поредни победи, тогава винаги е ставал шампион на страната. Впрочем, ако Борусия утре победи, той ще оглави класирането.

При Айнтрахт нещата са малко лоши. Отборът започна с две поредни загуби , като от Херта допусна шест гола, а от Байерн един. За сметка на това уверено се класира за груповата фаза на Лига Европа, а също така постигна и своята първа победа в Бундеслигата, побеждавайки като гост съименниците си Брауншвайг.

Отсъстващи са Лакич, Юнг, Кител и Стендера от Айнтрахт - четиримата лекуват травми. В лазарета на Борусия пък се намират Гюндоган и Пишчек.

В исторически план Айнтрахт е най-удобният съперник за дортмундчани. Истината обаче е, че в последните седем мача между тези отбори, Борусия има само една победа. Ще запишат ли "жълто-черните" още един успех? По всичко изглежда, че франкфуртци решиха проблемите си в защита, но пък влизат в мача три дни след като играха в Лига Европа. Освен това домакините не са равностойни на своя противник, който почива цяла седмица и утре единствените притеснения (ако това може да бъде наистина така) са свързани с мястото за провеждане на двубоя и с това, кой ще носи капитанската лента. Другото ще се случи на терена, а всичко говори, че вицешампионите ще победят и оглавят таблицата за класиране.

Прогноза за: Айнтрахт - Борусия Дортмунд 0:2


Коефициенти от bet365:
Айнтрахт Франкфурт - 6.00
Равен - 4.33
Борусия Дортмунд - 1.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134