Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Айнтрахт Брауншвайг - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Айнтрахт", Брауншвайг
Дата: 25.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Волфганг Щарк

Битката между двата Айнтрахт-а напълно може да изглежда зрелищна, тъй като двата тима все още не са спечелили нито една точка. Брауншвайг загуби домакинството си на Вердер, а миналата седмица изпъна до краен предел нервите на Борусия в Дортмунд, но така или иначе претърпя поражение с 1:2.

Франкфурт претърпя истинска катастрофа на старта срещу Херта, губейки от дебютанта с 1:6. Домакинството срещу Байерн Мюнхен бе с предопределен край, като голът на Манджукич е най-малкото, с което "орлите" се разминаха. Единственото добро нещо до този момент за Франкфурт е победата като гост на Карабах в Лига Европа, която дойде много леко, така че едва ли хората на Фее ще са изморени.

Хен и Ервиг-Дрюпел са контузени от домакините, а гостите са без Юнг, Кител и Стендера.

Интересен мач се очертава в Брауншвайг. Домакините ще продължават да търсят своята първа победа в елита, особено в предвид на това, че тук пристига отбор, който не се намира в добра форма. Франкфуртци обаче не са тим, който се предава, така че имаме всички основания да очакваме оспорван и динамичен мач.

Прогноза за: Айнтрахт Брауншвайг - Айнтрахт Франкфурт 2:2

 

Коефициенти от bet365: Айнтрахт Брауншвайг - 2.70 Равен - 3.40 Айнтрахт Франкфурт - 2.50

 

 


Аугсбург - Щутгарт
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 25.08.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Тобиас Велц

Неделната програма на Бундеслигата ни предлага срещи между съперници, които все още нямат спечелена точка. Нещата около Аугсбург не са изненадващи и баварците стартираха с поражения от Борусия Дортмунд и Вердер, но този филм вече сме го гледали. Южняците започват зле сезона, смъкват се в зоната на изпадащите и в последната четвърт на сезона започват да плуват по-енергично към спасителния бряг. Дали нещата ще са такива и през третия сезон на Аугсбург в елита - ще разберем с течение на времето.

Няма изненади и около Щутгарт. Очакванията бяха, че "швабите" са си взели бележка от предишните години, но уви - отборът започна безобразно кампанията си. Не стига, че срещу Майнц 05 и Байер Леверкузен не бе спечелено нищо, но и в плейофите на Лига Европа Щутгарт претърпя поражение в Риека.

Манингер, Де Йонг, Бансе и Бобадиля няма да играят за Аугсбург, проблемите за Щутгарт са по-страшни, тъй като извън строя се намират Аудел, Дидави, Тасчи, Нийдермайер и Рохас.

Състоянието на двата тима подсказва, че най-вероятният резултат, който може да се получи е равенството. Отчитайки обаче пътуването на "швабите" в средата на седмица и серията от мачове, в която изпаднаха през последния месец, може да предположим, че гостите ще покажат леки признаци на умора, а срещу ентусиазирания Аугсбург това няма да е никак добре.

Прогноза за: Аугсбург - Щутгарт 2:1

Коефициенти от bet365: Аугсбург - 2.30 Равен - 3.40 Щутгарт - 3.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
82