Анонс на 2-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 2-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Нюрнберг - Херта
Стадион: "Грундиг", Нюрнберг
Дата: 18.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Нюрнберг започна добре кампанията си - с равенство 2:2 на терена на Хофенхайм, който днес пък пусна втора част на съвременната версия на "Как са измрели динозаврите". При "Клуба" губеше с два гола в Зинсхайм, но успя да се добере до равенството благодарение на попаденията на Франц и Гинчек.

Ако обаче наистина говорим за добро начало на сезона, за пример трябва да ни послужи "Старата дама", която направи умопомрачителен мач миналата седмица, унищожавайки с 6:1 фаворита Айнтрахт Франкфурт. Излишно е да казваме, че берлинчани ще пътуват до Бавария уверени в собствените сили и в зашеметяващ морален подем.

Отсъстващите от двата отбора не са много - за домакините няма да играят Антонио, Хлусек и Нилсон, а гостите са без контузените Ласога и Ван дер Берг и наказания Франц.

Последните 6 мача в Нюрнберг за Херта завършиха с едно равенство и 5 поражения, така че според статистиката столичани са абсолютни аутсайдери. Вглеждайки се обаче в моментната форма на двата отбора, трудно ще определим кой наистина е фаворит. Налице е паритет и в морален аспект, както и по отношение на контузените играчи. Остава да видим казаното по-горе как ще се отрази в игрови план. Най-разумното е да очакваме равенство.

Прогноза за: Нюрнберг - Херта 1:1


Коефициенти от bet365: Нюрнберг - 2.30 Равен - 3.40 Херта - 3.00

 

 

Борусия Дортмунд - Айнтрахт Брауншвайх
Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд
Дата: 18.08.2013г.
Час: 18:30
Съдия:

Борусия Дортмунд спечели убедително миналия уикенд в Аугсбург и победа с 4:0 би трябвало да затрудни Юрген Клоп в търсенето на грешки в своя отбор. Новото попълнение Обамеянг се включи чудесно в колектива, а това направи атаката на вицешампионите да изглежда още по-гъвкава.

Брауншвайг игра равностойно при домакинството си на Вердер и почти спечели едната точка в първия кръг, но попадението на Юнузувич в 82-та минута изпрати трите точки от този мач във Бремен.

За Борусия няма да играе контузения Пишчек, а гостите пристигат без намиращите се в лазарета Хен и Доган, както и без все още възстановяващия се Кумбела.

Няма какво да се лъжем. Фаворитът в мача е предварително известен и единствената интрига е с колко гола Борусия ще победи.

Прогноза за: Борусия Дортмунд - Айнтрахт Брауншвайг 3:0


Коефициенти от bet365: Борусия Дортмунд - 1.18 Равен - 7.00 Айнтрахт Брауншвайх - 13.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146