Анонс на 2-ри кръг на Бундеслигата - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 2-ри кръг на Бундеслигата - срещите в събота

Вердер Бремен - Аугсбург
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 17.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Вердер Бремен вкара късен гол в Брауншвайг миналия уикенд и успя да постигне победа с 1:0, а с това да спечели и трите точки. Мачът утре е срещу още един противник, който ще разчита на силна защита и на контраатакуващи действия, така че "музикантите" ще трябва да проявят много творчество, за да преодолеят отбраната на "баварците".

Аугсбург не поднесе изненада в първия кръг от Бундеслигата - отборът допусна загуба с 0:4 от Борусия Дортмунд и имаше проблеми срещу вицешампионите през целия мач. Видя се, че "баварците" лесно се огъват откъм фланговете, а защитниците бързо изпадат в паника, при светкавично разиграване на топката от страна на съперника.

Контузени: Трибул, Шмиц, Баргфрайд, Стеванович (всички от Вердер); Манингер, Отл, Банке, Де Йонг (всички от Аугсбург).


Аугсбург загуби последните си 4 гостувания в Бундеслигата и освен това не успя да вкара гол в последните си 3 мача навън. Вердер пък няма победа в последните си 7 домакински мача, така че според статистиката двубоят не е сигурна "единица". Вглеждайки се в играта на двата тима обаче, класата е на страната на Вердер и логиката сочи, че бременци би трябвало да победят.

Прогноза за: Вердер Бремен - Аугсбург 2:0

Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 1.83
Равен - 3.50
Аугсбург - 4.33

 

Фрайбург - Майнц 05
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 17.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Фрайбург не изглеждаше добре през миналата седмица срещу Байер Леверкузен и ясно се видя, че новите попълнения се нуждаят от време, за да се адаптират по-добре в отбора. Загубата с 1:3 е най-малкото, с което се разминаха "соколите" в двубой, в който "аспирините" на практика не играха в последните 30 минути.

Майнц 05 постигна много важна победа над Щутгарт и тук не може да приемем тезата, че "швабите" са били изморени от мача си в Лига Европа по-рано, защото "карнавалите" демонстрираха много добър атакуващ потенциал. Единствената забележка към колектива на Тухел е по отношение на защитата.

За Майнц05 няма да играят контузените Хеденстад и Клаус, както и невъзстановените Пилар, Терацино и Мужда. Гостите са без Салер, който лекува травма, а Еде и Сото все още тренират самостоятелно, което ги оставя извън групата.

Очакванията са за равностоен мач, в който домакините ще бъдат малко по-активни в началото. Вероятно двата тима няма да могат да се победят, което означава, че Майнц 05 ще запише седми пореден не загубен мач срещу Фрайбург.

Прогноза за: Фрайбург - Майнц 05 1:1

Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.25
Равен - 3.40
Майнц 05 - 3.10

 

Волфсбург - Шалке 04
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 17.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Волфсбург загуби дербито в Хановер миналата седмица, не оправдавайки очакванията, че сериозно ще се противопостави на своите домакините. Всъщност проблемите за "вълците" дойдоха от слабата им защита, което обяснява силния интерес на Волфсбург към Луис Густаво.

Шалке 04 стана съучастник в един от най-интересните двубои в първия кръг, в който паднаха шест гола. Причините обаче "миньорите" да не спечелят трите точки се крият в силната игра на техния противник Хамбургер и на неразбориите в защитен план.

Дост от домакините е контузен, а Арнолд и Клозе са наказани. Гостите са без възстановяващите се Пападопоулос, Анан и Обаси, както и без Дракслер, когото вероятно ще видим в игра едва през следващата седмица.

Шалке 04 спечели последните си три мача срещу Волфсбург във всички състезания, не е изключено да го направи и утре. Не по-малко вероятно изглежда и равенството, така че мачът обещава да бъде повече от интригуващ.

Прогноза за: Волфсбург - Шалке 04 1:2

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 3.00
Равен - 3.30
Шалке 04 - 2.35

 

Щутгарт - Байер Леверкузен
Стадион: "Мерцедес-Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 17.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Щутгарт претърпя поражение през миналата седмица в Майнц, което някои специалисти възприеха като изненадващо, имайки в предвид по-високата класа на "швабите" и амбициите на отбора през новия сезон.

Байер Леверкузен игра много добре срещу Фрайбург в първия кръг на Бундеслигата, не оставяйки никакви шансове на "соколите" и сега Сами Хюипия и неговите хора ще се опитат да развият този успех и да спечелят трите точки срещу разколебания си противник.

Върху Бруно Лабадия неочаквано се струпаха големи проблеми. Не стига, че Хидермайер е извън игра, но се контузи и Сердар Ташчи. Освен това в лазарета се намират Аудел, Дидави и Рохас. Гостите са без Ломб и Кор.

Очакванията са за двубой, в който Байер ще се опита да доминира от първия съдийски сигнал. Колебанията в защитата на Щутгарт и отсъствието на някои ключови играчи са основание да предположим, че "аспирините" ще спечелят мача.

Прогноза за: Щутгарт - Байер Леверкузен 1:3


Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 3.50
Равен - 3.25
Байер Леверкузен - 2.10

Хамбургер - Хофенхайм
Стадион: "Имтех Арена", Хамбург
Дата: 17.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:


Хамбургер игра много добре срещу Шалке 04 миналата седмица и ако "динозаврите" бяха успели да избегнат индивидуалните грешки в защита, можеха да поднесат изненадата, побеждавайки един от фаворитите за топ 4.

Мачът на Хофенхайм срещу Нюрнберг се разви идентично. "Селяните" създадоха много положения за гол, отправиха 23 удара към вратата на съперника, от които два влязоха вътре, но заради проблеми в отбраната позволиха и на своя противник да вкара два гола.

Домакините са без Мансиен, Иличевич, Джуру и Лам, които са контузени. Гостите пък са без Вукчевич, Полански и Воланд, така че загубите в кадрово отношение за двата тима са идентични.

На пръв поглед фаворит в мача е Хамбургер, но Хофи няма да се предаде без бой и с правилни действия в защитата гостите могат да се приберат с точка.

Прогноза за: Хамбургер - Хофенхайм 1:0

Коефициенти от bet365:
Хамбургер - 2.00
Равен - 3.60
Хофенхайм - 3.50


Айнтрахт Франкфурт - Байерн Мюнхен
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 17.08.2013г.
Час: 16:30
Съдия:

Айнтрахт претърпя тежка загуба от Херта миналата седмица и перспективите пред "орлите" са страшни - ето, че идва Байерн Мюнхен, а след това Лига Европа, която ще попречи на Айнтрахт да се съсредоточи.

Байерн Мюнхен победи Борусия М'гладбах в дебютния мач на Гуардиола. Баварците показаха добра и гъвкава игра в нападение, но действията на шампионите в защита бяха хаотични и само отсъствието на по-голяма съсредоточеност в "кончетата" спаси мюнхенци от още попадения в тяхната врата

Кител и Дзамбрано са контузени и няма да могат да помогнат на Айнтрахт. Гостите са без Бадщубер.

Очакванията са Байерн да доминира от самото начало, а Айнтрахт да се брани и да търси своите шансове за контраатака. Едва ли обаче домакините ще успеят да се противопоставят на силното нападения на своя противник - Херта вкара 6 гола на франкфуртци, няма причина да мислим, че шампионите няма да го направят.

Прогноза за: Айнтрахт Франкфурт - Байерн Мюнхен 1:4

Коефициенти от bet365:
Айнтрахт Франкфурт - 10.00
Равен - 5.25
Байерн Мюнхен - 1.28

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142