Замер: Байерн може да не успее да повтори миналогодишния сезон


Н. Гавазов

Замер: Байерн може да не успее да повтори миналогодишния сезон

Спортният директор на Байерн Мюнхен Матиас Замер заяви, че в клуба никой не обръща внимание на критиките по адрес на старши-треньора Хосеп Гуардиола. Както е известно, в немската преса, която е известна със своята толерантност към футболистите и техните треньори, се появиха някои критични материали към испанския специалист относно комплектоването на тима и начина на игра, който биха демонстрирали баварците.

"Нас не ни интересуват останалите клубове и мненията на останалите хора. Гуардиола е наш треньор и той даде да се разбере, как желае да играят футболистите. Неговото мнение се основава на компетентността му. Само това има значение - всичко останало не ни интересува. Байерн винаги е бил оценяван на основата на това, колко успешен е бил отбора. За нас остава да се придържаме към избрания път и да не обръщаме внимание на това, което говорят останалите", заяви Замер.

"Първенството? Борусия отново осъществи добри трансфери и мисля, че им предстои добър сезон. Шалке 04 направи някои хубави покупки, както и Байер. Смятам, че това, че миналия сезон бе невероятно успешен за нас, не означава, че и тази година ще го повторим", допълни ръководителя на немския клуб.

 

  Сподели
257