Байерн Мюнхен спечели битката за Неймар?


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен спечели битката за Неймар?

Бившият вицепрезидент на Сантос Висенте Касконе съобщи, че 21-годишният нападател Неймар ще премине в Байерн Мюнхен. Не е ясно откъде идва информацията на 70-годишния бразилец, но би трябвало да му се вярва, тъй като по-рано той беше конгресмен и се знае, че има много връзки както в обществените среди, така и в спортните.

"Предавам информацията от първа ръка. Сделката е оформена. Неймар ще отиде в Байерн Мюнхен. Не пускам слухове, това вече е факт. От август 2013 година Неймар ще се присъедини към Байерн Мюнхен", съобщи Касконе на своя сайт.

В същото време бившият футболен бос отказа да разкрие детайли около финансовите въпроси на сделката и източника си на получената информация. Както FUTBOL TV съобщи тази сутрин, Сантос обяви, че е готов да продаде 55% от правата на Неймар за сумата от 50 милиона евро.

Всичко казано по-горе означава, че звездата на бразилския национален отбор няма да продължи кариерата си в Барселона или Реал Мадрид както се смяташе по-рано, а ще заиграе в Бундеслигата.

 

  Сподели
166