Анонс на 28-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 28-ми кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Нюрнберг - Майнц 05
Стадион: "Грундиг", Нюрнберг
Дата: 07.04.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Щилер


Резултат от първата част на сезона 1:2 (Нилсон; Мюлер, Иваншиц)

Нюрнберг се намира в серия от седем мача без загуба и се отдалечи от опасната зона, до която беше опасно близо в началото на февруари. Победата над Шалке 04, равенствата при гостуванията в Щутгарт и Волфсбург само показват, че отборът има потенциал и може да завърши сезона на по-високо място от сегашното 11-то - все пак разликата от осмия в класирането е само 4 точки.

Именно на тази позиция се намира утрешния съперник на Нюрнберг, чието представяне през последните седем мача е много интересно. "Петиците" са без загуба, но и само с една победа. Това обаче не е достатъчно да претендираш за място в четворката и Майнц 05 отпадна не само от топ 6, но може да се озове във втората половина на таблицата.

За домакините няма да играят контузените Маркос, Гебхарт и Глоушек, а в лазарета на гостите са Бунгерт, Калиджури, Рукавица и Класнич.

Предполага се, че мачът ще е равностоен. Гостите имат по-добър отбор, но пристигат с по-лоша форма. Не бива да пренебрегваме и фактора домакинство, който ще помогне на Нюрнберг. Не е изключено тези съперници да не успеят да се победят.

Прогноза за: Нюрнберг - Майнц 05 1:1

Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.37
Равен - 3.40
Майнц 05 - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Нюрнберг - 2.45
Равен - 3.10
Майнц 05 - 2.88

 

 

Хановер 96 - Щутгарт
Стадион: "АВД-Арена", Хановер
Дата: 07.04.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Кристиан Дингерт

Резултат от първата част на сезона 4:2 (Собиех, Шлаудаф, Абделауе 2; Гентнер, Ибишевич)

Някои специалисти определят формата на Хановер 96 като противоречива заради двете загуби и равенството на тима в последните си четири мача. Ние не сме съгласни с това твърдение, защото пораженията бяха при гостуванията на двете Борусии, освен това саксонци са и си остават домакински отбор и това се доказва от последните им шест срещи на родна земя, в които постигнаха пет победи и равенство срещу устремилият се към топ 4 Айнтрахт.

По-тревожна е ситуацията с Щутгарт, който има само две победи в 12 мача. Един от успехите обаче е на терена на "орлите", където "швабите" направиха пълен обрат и сътвориха истинска сензация. Спечелените три точки от последните 4 мача обаче са твърде малко за Щутгарт да се измъкне от района около опасната зона - колективът на Бруно Лабадия остава 13-ти, на 8 точки от 16-я Аугсбург.

Домакините са без контузените Егиман, Андреасен, Франса, Хусти и Щтиндл, което е сериозен проблем за Мирко Сломка, тъй като това са важни играчи за тима. Щутгарт обаче пристига също със сериозни кадрови загуби. Най-напред са наказани Гарник и Нидермайер. Освен това в лазарета се намират Дидави, Какау и Торун.

Очаква се отворен и интересен мач. Манталитетът на двата тима е да играят открит футбол, което предполага, че те нямат да губят в разузнаване. Предполага се по-голяма активност от страна на домакините, не е изключено те да се увлекат и да получат гол, след който не е ясно как би се развил мача. Фаворит за победата е Хановер 96, а интригата в двубоя идва от факта, че двете победи на Щутгарт в последните им 12 мача са при гостувания.

Прогноза за: Хановер 96 - Щутгарт 2:1

Коефициенти от bet365:
Хановер 96 - 2.30
Равен - 3.30
Щутгарт - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Хановер 96 - 2.35
Равен - 3.40
Щутгарт - 2.80

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
84