Анонс на 21-ви кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 21-ви кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Аугсбург - Майнц 05
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Щилер


Резултат от първата част на сезона - 0:2 (Иваншиц, Салай)

След много слаба първа част на сезона Аугсбург се намира в добра серия от четири мача без победа, включително и успех като гост на Фортуна. Това отлепи „баварците" от дъното, но те все още се намират в опасната зона на десет точки от спасителния бряг.

Майнц 05 демонстрира добър футбол, който намираше отражение в резултатите на тима. Така колективът на Трухел се изкачи на шесто място в таблицата за класиране и ако утре успее да избегне загубата, Майнц 05 ще си върне петата позиция.

Аристид Бансе няма да помогне на своите, след като неговият Буркина Фасо се класира за финал на Купата на Африка. Добрата новина е, че лазаретът на Аугсбург се изпразни и там се намира само Верхаег. Майнц 05 също реши кадровите си проблеми и Трухел няма да може да разчита единствено на наказания Мюлер.

Очакванията са за равностоен двубой, с леко предимство за домакините, които са по-мотивираният отбор. Много е вероятно да не видим победител в мача и почти сигурно е , че в този мач няма да бъдат вкарани много голове.

Прогноза за: Аугсбург - Майнц 05 1:1

Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 2.60
Равен - 3.20
Майнц 05 - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:
Аугсбург - 2.50
Равен - 3.15
Майнц 05 - 2.80


Фрайбург - Фортуна Дюселдорф
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 10.02.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Йохен Дреес


Резултат от първата част на сезона - 0:0

След пет мача без поражение, Фрайбург изненадващо загуби последният си мач срещу Хофенхайм при положение, че „соколите" дори водеха в резултата. Фортуна победи Щутгарт минала седмица и отново върна доверието в себе си след двете поредни поражения.

Мужда, Сантини и Фрейс се намират в лазарета на домакините, но това няма да повлияе на представянето на тима. Макиади се завърна от Африка и е готов да помогне на своите. Добрите новини от лагера на Фортуна са свързани със завръщането на Рафаел, Соарес и Гарбушевски. Така в лазарета останаха само Боли и Воронин.

Ще станем свидетели на истинска битка, така както се получи през есента, въпреки нулевото равенство тогава. С леко предимство е Фрайбург заради подкрепата на трибуните. А статистиката показва също така, че последната победа на Фортуна тук е през 1996 година.

Прогноза за: Фрайбург - Фортуна 2:1


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 1.61
Равен - 3.75
Фортуна Дюселдорф - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фрайбург - 1.62
Равен - 3.60
Фортуна Дюселдорф - 5.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
94