Хамбургер изненада Дортмунд като гост (видео)


В. Мухарски

Хамбургер изненада Дортмунд като гост (видео)

Борусия Дортмунд допусна домакинска загуби с 1:4 от Хамбургер в мач от 21-ия кръг на Бундеслигата. "Жълто-черните" откриха резултата след четвърт час игра чрез Левандовски, който се възползва от неразбирателство между Вестерман и Адлер и прати топката в мрежата - 1:0.

Гостите обаче осъществиха пълен обрат в резултата, като това бе факт до края на първата част. В 18-ата минута Рудневс получи добър пас от Аого и шутира без да бъде обезпокояван от никого - 1:1. В 26-ата минута Мин Сон вкара великолепен гол след солова акция и даде аванс на своя тим - 1:2. В 31-ата минута положението за шампионите стана още по-отчайващо, тъй като Роберт Левандовски получи директен червен картон, а освен това в последните секунди на първата част бе отменен гол на Марио Гьотце.

В 60-ата минута Брума от тима на гостите също получи директен червен картон, но 120 секунди по-късно Хамбургер стигна до трети гол чрез Рудневс, който засече с глава подаването на Ван дер Ваарт - 1:3. Минута преди края на редовното време Янсен подаде към Мин Сон, който оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
209