Анонс на 20-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 20-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Нюрнберг - Борусия М'гладбах
Стадион: "Нюрнберг", Нюрнберг
Дата: 03.02.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Флориан Майер

Резултат от първата част на сезона 3:2 (Клозе, Симонс, Кийотаке - Де Йонг, Чака)

Нюрнберг загуби миналата седмица в Дортмунд и така сложи край на серията си от три мача без загуба. Така „Клуба" се озова отново на 15-то място и след днешния успех на Хофенхайм е само на 5 точки от „селяните".

Борусия М'гладбах започна лошо сезона, но впоследствие подобри представянето си и сега „кончетата" препускат много по-уверено - Борусия е седми мач без поражение и благодарение на това се изкачи на седмо място в класирането.

За домакините няма да играят контузените Антонио, Стефан, Платенхардт и Хлусек. Новото попълнение Каназаки вероятно ще започне от пейката. Борусия влиза в мача без кадрови проблеми, след като Щранцл се завърна от заболяване и вероятно ще замени Броуверс.

Интересен мач, в който Борусия ще разчита основно на фланговете си когато атакува, докато домакините ще наситят опорната зона и когато овладеят топката ще осъществяват масирани атаки, подпомагани активно от фланговите защитници. Двубоят наистина крие много неизвестности и може да бъде спечелен от всеки един от съперниците.

Прогноза за: Нюрнберг - Борусия М'гладбах 1:1


Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.40
Равен - 3.20
Борусия М'гладбах - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Нюрнберг - 2.45
Равен - 3.15
Борусия М'гладбах - 2.90

 

Байер Леверкузен - Борусия Дортмунд
Стадион: "Бай Арена", Леверкузен
Дата: 03.02.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Дениз Айтекин

В последният мач от кръга Бундеслигата ще подари на любителите на немския футбол двубой в Леверкузен, където съперниците ще премерят сили за второто място в таблицата за класиране. Преди днешния мач Байер води на Борусия с една точка и добрата игра на „аспирините" е обусловена от няколко причини. Отборът получи не един, а двама млади треньора. Саша Левандовски и Сами Хюпия бързо се заеха със задълженията си и наложи като стил бързата и комбинативна игра. Байер атакува разнообразно и надеждно се отбранява, а освен това Щефан Кислинг набра отлична форма и вкарва гол след гол.

Борусия Дортмунд записа три поредни успеха, което е рекорд през този сезон. При това шампионите вкараха през тази добра серия 11 гола, а допуснаха само един. Тук е полезно да напомним, че през първата част на сезона „жълто-черните" пометоха Байер с 3:0, а головете отбелязаха Хумелс, Левандовски и Блашчиковски. Още по-полезно е да кажем, че Байер не играе добре срещу Борусия - „фармацевтите" имат само един успех в последните 11 срещи, а в последните три двубоя леверкузенци установиха свой собствен негативен рекорд, неотбелязвайки гол.

 

Двата тима нямат проблеми в кадрово отношение. Домакините са без Беларби, а гостите пристигат без контузения Суботич и наказания Битенкурт. Също ще напомним, че в мача един срещу друг ще играят двата брата-близнака Ларс Бендер от Байер и Свен Бендер от Борусия. Това ще е тяхно пето съперничество и Ларс все още не е побеждавал своя брат.

Това ще е много оспорван мач, истинска битка, в която всеки един тим може да излезе победител.

Прогноза за: Байер Леверкузен - Борусия Дортмунд 1:1

 

Коефициенти от bet365:
Байер Леверкузен - 3.30
Равен - 3.50
Борусия Дортмунд - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Байер Леверкузен - 3.20
Равен - 3.40
Борусия Дортмунд - 2.15

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178