Анонс на 18-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 18-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Нюрнберг - Хамбургер
Стадион: "Нюрнберг", Нюрнберг
Дата: 20.01.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Велц

Нюрнберг подобри представянето си в края на годината и допусна само една загуба в последните си шест мача. Така „майсторите" събраха 20 точки, които им осигуряват 15-то място в класирането. Сега остава да видим само как новият треньор Михаел Вайзингер ще се справи със задачата да запази елитният статут на тима.

Най-важното за Хамбургер е, че вълната от травми, която сполетя тима отшумя, а това означава и по-малко главоболия за Торстен Финк. „Динозаврите" се представиха противоречиво през първата част на сезона и събраха 24 точки от 17 мача и колкото и изненадващо да изглежда, разликата от зона „Европа" е само 3 пункта.

И двата отбора нямат проблеми в кадрово отношение. Домакините са без контузените Антонио и Стефан, които лекуват дълговременни контузии, а за гостите няма да играе Ирачек, който излекува травмата си, но все още не е готов да помогне на тима си.

Това ще е равностоен двубой и няма да открием топлата вода, ако кажем, че може да станем свидетели на всякакъв резултат. Хамбургер изглежда на книга по-мощен, но Нюрнберг ще има подкрепата на трибуните.

Прогноза за: Нюрнберг - Хамбургер 1:1


Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.30
Равен - 3.20
Хамбургер - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Нюрнберг - 2.35
Равен - 3.20
Хамбургер - 3.00

 


Фортуна Дюселдорф - Аугсбург
Стадион: "Есприт Арена", Дюселдорф
Дата: 20.01.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грефе

Фортуна Дюселдорф започна ентусиазирано кампанията си, но впоследствие „червените" влошиха представянето си и след 17 мача отборът от Северн Рейн-Вестфалия заема 14-то място с 24 точки, което не е толкова зле - разликата от опасната зона е 8 пункта. Добрите вести от „Есприт Арена" са свързани с това, че в разположение на Норберт Майер пристигнаха три нови попълнения, най-известното от тях е Роберт Теше. Другите джокери са норвежецът Матис Боли и японецът Генк Омаз.

Аугсбург записа само една победа през първата част на сезона, а нападателите вкараха нищожните 12 гола в 17 мача, което обяснява защо „баварците" имат 9 точки и заемат предпоследното място. Единственото положително нещо, което идва от най-бедният клуб в Бундеслигата е, че отборът завърши годината без загуба. Тревогите обаче остават.

За домакините няма да играят Рафаел, Соарес, Лангенеке, Гарбушевски и Воронин - всички те се намират в лазарета, като единствено плаши контузията на последния. В строя обаче се завръща Стелиос Малезас, който ще се конкурира с Адам Бодзек за място в титулярния състав.

И без това унилото положение на Аугсбург заплашва да стане още по-безперспективно когато човек погледне списъка с отсъстващите играчи в лагера на баварците - Петржела, Рейнхард, Лангкамп, Отл и Верхаег се намират в лазарета, а Сио и Вогт са наказани. Аристид Бансе пък замина да покорява Африка.

Това на книга ще бъде битка между конкуренти, но едва ли ще се получи дерби или равностоен мач. Първо, разликата между двата тима е цели 12 точки и второ гостите пристигат в столицата на Северен Рейн-Вестфалия с отслабен от кадрови дефицит състав.

Прогноза за: Фортуна - Аугсбург 2:0


Коефициенти от bet365:
Фортуна Дюселдорф - 2.30
Равен - 3.30
Аугсбург - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Фортуна Дюселдорф - 2.35
Равен - 3.10
Аугсбург - 3.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222