Анонс на 17 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 17 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хофенхайм - Борусия Дортмунд
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 16.12.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Флориан Майер

Временният старши-треньор на Волфсбург загуби първия си мач през миналия уикенд и веднага показа признаци на нервност: „Защо не пускам Хоселу и Усами? Защото мога да обясня един път, мога два пъти, но ако играчите не ме разбират, нищо не се получава в отбора и страдат всички". След поражението в Хамбургер „селяните" са на 3 точки от 15-я Волфсбург и на 3 пред последния Гройтер Фюрт - деликатна ситуация, обясняваща нервността на Крамер.

Борусия Дортмунд изненадващо загуби от Волфсбург в скандален мач, който вероятно още тревожи съня на главния рефер Щарк. Едва ли обаче „жълто-черните" са загубили мотивацията, още повече, че Юрген Клоп знае по какъв начин да мотивира хората си.

Очакванията са шампионите да доминират във владеенето на топката, да контролират събитията и да предоставят малки шансове на домакините. Борусия ще пътува до Зинсхайм с една-единствена мисъл: да се реабилитира за поражението срещу Волфсбург.

Хофенхайм - Борусия Дортмунд 1:3

Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 7.00
Равен - 4.33
Борусия Дортмунд - 1.44

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 6.75
Равен - 4.00
Борусия Дортмунд - 1.47

 


Вердер Бремен - Нюрнберг
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 16.12.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грефе

„Музикантите" си харесаха комбинацията 4:1 и в последните си три мача записаха именно тези резултати: при домакинството срещу Байер загубиха с 1:4; при гостуването на Хофенхайм победиха с 4:1 и претърпяха поражение във Франкфурт. Отново с 1:4. Това е представянето на бременци - редейки победи със загуби те се намират на 12-то място в класирането, но малкият марж между отборите може да направи „зелените" кандидати за еврозоната, тъй като петото място се само на 5 точки.

В последните си пет мача Нюрнберг загуби само един път (от Байер) и поправи не само своето турнирно положение, но и емоционално състояние. Отборът гледа оптимистично и в бъдещето, а в Бремен се очаква завръщането на Хироши Кийотаке, който се излекува от грипа, а това не може да не зарадва Дитер Хекинг.

Не случайно хората, изготвящи програмата са определили мача като централен в неделния ден. Предположенията са, че ни очаква оспорван сблъсък - класата на Вердер срещу добрата форма на Нюрнберг. Домакините са с по-големи шансове, но напълно е възможно гостите да си тръгнат с нещо.

Прогноза за: Вердер - Нюрнберг 1:1


Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 1.85
Равен - 3.80
Нюрнберг - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер Бремен - 1.85
Равен - 3.40
Нюрнберг - 4.20

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172