Анонс на 16 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 16 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Борусия М'гладбах - Майнц 05
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 09.12.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Торстен Кинхьофер

Борусия М'гладбах е в серия от три мача без загуба, включително две равенства в Аугсбург и Гилзенкирхен, което засега осигурява на „кончетата" 11-то място в таблицата за класиране, но евентуален успех днес би могъл да ги изпрати в горната половина на таблицата за класиране.

Майнц 05 се намира във впечатляваща форма. Победите във Франкфурт и над Хановер 96 изкачиха тима на шесто място в класирането преди старта на 16-я кръг, а след вчерашните мачове хората на Тухел са девети с 23 точки от 15 мача.

Даемс от домакините е контузен, а добрите вести са свързани със завръщането на Де Йонг, което ще позволи на Фавре да продължи с експеримента си по вписването на холандеца в игровия модел на отбора. Лукас Руп също е готов за мача.

Кадровите проблеми на Майнц 05 са свързани с вратарския пост. Кристиан Веткло видя червения цвят в мача с Хановер 96 и сега треньорският щаб ще избира между Кариус и Мюлер. За днешния мач се възстанови Баумгартлингер, докато Бунгерт и Еде остават в лазарета.

Очакванията са за оспорван мач, твърда игра и голяма динамика. Пътуването до Турция за мача в Лига Европа няма да се отрази на домакините, тъй като те играха в Истанбул с резервния състав, така че имаме всички основания да станем свидетели на интересен мач.

Прогноза за: Борусия М'гладбах - Майнц 05 2:1

Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 2.37
Равен - 3.40
Майнц 05 - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М'гладбах - 2.45
Равен - 3.20
Майнц 05 - 2.80

 

 


Хановер 96 - Байер Леверкузен
Стадион: "АВД-Арена", Хановер
Дата: 09.12.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Тобиас Велц

Хановер 96 загуби три от последните си четири мача, включително домакинството си на Фрайбург, което е доста изненадващо, имайки предвид, че саксонците играят стабилно у дома си. Добрата новина е, че Мирко Сломка подписа нов договор с ръководството, който ще го остави на „АВД Арена" до 2016 година, а това няма как да не се отрази благоприятно на състоянието на тима.

Байер Леверкузен се намира в страхотна форма и постигна 4 поредни победи във всички турнири. Последните гостувания на „аспирините" бяха в Зинсхайм и Бремен и завършиха с успех, което още един път потвърждава добрата форма на тима, който е втори в таблицата за класиране и днес има възможността да увеличи дистанцията от Борусия Дортмунд.

Фелипе, Андреасен и Стиндл се намират в лазарета на Хановер 96, а Хагуи е наказан. Вероятно Карим ще бъде заменен от Шулц, което ще позволи на Шмидебах да играе в центъра на халфовата линия. Конан и Собиех се конкурират за място отпред.

Гостите са без контузените Кадлец, Белараби и Швааб. Бендер и Сам се завръщат в отбора, но вероятно атаката ще се води от Кислинг, а Сидни ще започне от пейката. Наставникът Хюпия няма да направи кой знае какви изменения в състава и залагайки на схема 4-3-3 в опорната зона ще видим Рейнарц, с Ролфес на левия фланг.

Домакините ще бъдат по-внимателни. В последните си мачове хората на Сломка се опитаха да доминират в срещите си, но станаха жертви на разредената си отбрана и контраатаките на противника. Двата тима играха в Лига Европа през седмицата, но по-уморени ще са саксонците, които пътуваха до Леванте. Вероятно и това е едно от основанията да предположим, че гостите ще спечелят мача.

Прогноза за: Хановер 96 - Байер Леверкузен 1:2

Коефициенти от bet365:
Хановер 96 - 2.80
Равен - 3.50
Байер Леверкузен - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Хановер 96 - 2.70
Равен - 3.40
Байер Леверкузен - 2.45

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
89