Анонс на 13-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 13-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Фрайбург - Щутгарт
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 25.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Велц

Фрайбург претърпя само едно поражение в последните си седем мача. Спечелвайки 3 точки от Хановер в миналия кръг, „соколите" за първи път през сезона постигнаха серия от три игри без поражение. От своя страна Щутгарт записа в последните си три срещи равенство, загуба и победа, а навън „швабите" играят много силно и спечелиха 11 точки от общо 16, което е 69%. По-добро постижение има само Байерн Мюнхен.

Домакините са без контузените Хьохн и Гитнер, но като цяло отбора реши проблемите си в кадрово отношение. За сметка на това лазаретът на Щутгарт е запълнен и там се намират Аудел, Дивади, Какау, Хоогланд и Торун. Вероятно Бока ще замени Молинаро на левя фланг на отбраната, а за поста ляво крило се конкурират Оказаки и Траоре.

Миналата година Щутгарт два пъти огорчи Фрайбург, но през първата част от сезона „соколите" бяха сред изпадащите и този резултат не се прие като изненада. Сега силите на двата отбора са изравнени и утре ще станем свидетели на оспорван и равностоен мач. Фрайбург е по-организиран у дома, но Щутгарт има силни индивидуални изпълнители и е много вероятно двата тима да не успеят да се победят.

Прогноза за: Фрайбург - Шутгарт 1:1


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.25
Равен - 3.40
Щутгарт - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Фрайбург - 2.25
Равен - 3.35
Щутгарт - 3.00

 


Хофенхайм - Байер Леверкузен
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 25.11.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Кристиан Дингерт

Хофенхайм загуби половината от мачовете си, а подобно нещо не може да бъде простено от публиката на отбор, който преди началото на сезона е заявил, че ще се стреми към евротурнирите и в последния мач беше бит рекорда по ниска посещаемост в Бундеслигата - само 20 500 изгледаха поражението от Волфсбург. „Селяните" обаче, преди да започнат да атакуват зона „Европа" ще трябва да помислят как да останат в Бундеслигата, защото са извън опасната зона само заради по-добрата си голова разлика.

Байер Леверкузен е с една загуба от последните си 5 мача, през които победи като гост Байерн Мюнхен и като домакин Шалке 04. В момента възпитаниците на Маркус Бабел изглеждат прекрасно и единственото, което трябва да направят „аспирините", за да бъдат още по-конкурентни е да подобрят някои аспекти в защита.

Крис, Вестергард, Тешер и Вукчевич са контузени от домакините и няма да могат да вземат участие в мача, но в строя се завърна Компер. Гостите пристигат без Кадлец, Сам, Беларби и Швааб.

Въпреки местоположението в таблицата за класиране, това ще е много оспорван двубой. Гостите няма да изморени от мача си в средата на седмицата, тъй като Хюпия игра с резервите в Харков, но домакините вероятно съзнават, че втора поредна загуба на домашния стадион ще засили напрежението около тима, а програмата е такава, че загубата на точки няма как да бъде наваксана.

Прогноза за: Хофенхайм - Байер Леверкузен 1:2

Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 3.10
Равен - 3.40
Байер Леверкузен - 2.25

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 3.10
Равен - 3.15
Байер Леверкузен - 2.30

 

 

 

Аугсбург - Борусия М'гладбах
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 25.11.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Тобиас Щилер


Аугсбург, претърпявайки четири поредни загуби, уверено окупира последното 18-то място в турнирната таблица. На всичкото отгоре, баварците ще са без контузените Йенч, Рейнхарт и Верхаеген. Борусия М'гладбах, въпреки домакинската си загуба против Щутгарт постепенно започва да намира своята игра, а Фавре е все по-близо до определянето на оптималния си състав. Добрата новина е, че Де Йонг е близо до завръщането си в строя и в лазарета засега са само Даемс и Бласвих.

Аугсбург допусна най-малко два гола в последните си четири мача в Бундеслигата, докато в двубоите с участието на Борусия за същия период от време бяха вкарани над 2.5 попадения. „Кончетата" също така допуснаха най-малко два гола в последните си четири срещи и предположенията са, че в утрешния двубой ще станем свидетели на поне три гола. Относно победителя в мача, то логиката показва, че домакините са по-близо до загубата, отколкото техният противник.

Прогноза за: Аугсбург - Борусия Мьонхенгладбах 1:2


Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 2.37
Равен - 3.25
Борусия М'гладбах - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Аугсбург - 2.35
Равен - 3.10
Борусия М'гладбах - 2.90

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
213