Футболист на Херта е разследван от полицията


А. Павлов

Футболист на Херта е разследван от полицията

Нощта в събота срещу неделя бе неспокойна за Енис Бен-Хатира. Футболистът на Херта бе временно под полицейски надзор и междувременно вече си нае адвокат. В събота следобед Бен-Хатира бе още на терена за "старата госпожа" при ремито 1:1 с Кайзерслаутерн в двубой от 6-ия кръг във Втората Бундеслига.

"В нощта срещу неделя, 23-и септември 2012 година, в центъра на Берлин се е случил инцидент, вследствие на който нашият играч Енис Бен-Хатира за кратко е бил под надзора на полицията", оповести днес клубът от столицата на Германия. Изхожда се от това, че процесът ще се разреши в полза на Бен-Хатира. Показанията на тунизийския национал, който веднага е информирал Херта за случая, са били логични, доколкото сред множеството подробности е могло да се направи първа оценка на произшествието.

Междувременно Бен-Хатира вече потърси правна помощ. Адвокатът на полузащитника призна за полицейското разследване на своя клиент и обясни, че на първо време ще осигури по-конкретни сведения за делото срещу Бен-Хатира. Целта е в близко време да се анулират несправедливите обвинения към футболиста. Освен това чрез своя адвокат Бен-Хатира изрази съжалението си от факта, че този личен въпрос е предизвикал общественото внимание към Херта.

Засега нито адвокатът, нито клубът или пък полицията разкриват подробности относно инцидента и конкретните обвинения по адрес на тунизийския национал.

  Сподели
87