Робен: Налага се да стана отново егоист


Н. Гавазов

Робен: Налага се да стана отново егоист

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Ариен Робен разказа, че има намерение по най-бързия начин да си възвърне оптималната форма. Както е известно, през по-голямата част на миналия сезон холандецът демонстрираше майсторството си, но в края на кампанията в някои от важните мачове на Байерн Мюнхен той не показа най-доброто от себе си и беше подложен на критики от различни футболни капацитети.

„Имам нужда да се върна към моето „Аз". Това може да прозвучи странно, но се налага отново да стана егоист. Имам нужда от нещо повече в играта, за да си върна своята увереност. По време на подготовката за новия сезон на няколко пъти си говорех: „Това е старата игра на Ариен". Но през последните месеци аз така и не успях да се разкрепостя и прекалено много мислех за това, какво трябва да направя когато топката е в мен. Грешка е, че не се осланях на собствената си интуиция", сподели Робен за Antena Bayern.

„Главното ми оръжие е и си остава това, че съм непредсказуем. От подобно нещо произтичат грешки, но това е част от моята игра", завършва холандецът.

 

  Сподели
150