Левандовски: Аз в Байерн? Интересен вариант


Н. Гавазов

Левандовски: Аз в Байерн? Интересен вариант

Нападателят на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски коментира информацията за интереса от страна на Байерн Мюнхен към него. Както е известно, тази тема беше любимата на немските журналисти през лятото и въпреки многократните твърдения на полския национал, че е верен на сегашния си клуб, през миналата седмица, малко преди да затвори трансферният прозорец някои медии отново повдигнаха темата с евентуален трансфер на Левандовски в гранда от Мюнхен.

„Това е интересен вариант. Знам, че Байерн е голям клуб. Но моят договор с Борусия е в сила още две години. Това е дълъг срок. До този момент не знам ще го продължа ли. Но искам да подчертая, че в момента всички мои мисли са заети единствено и само с Борусия", споделя Левандовски за Bild.

„Не искам да говоря колко гола планирам да вкарам през този сезон. Аз дори не знам какво може да се случи в хода на шампионата и след това. Нищо не изключвам, но най-важното е да остана професионалист", допълва полякът, който през миналия сезон помогна на "жълто-черните" да защитят титлата си.

 

  Сподели
160