Анонс на 29 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 29 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Шалке 04 - Хановер


Шалке 04 записа три победи и едно равенство и възползвайки се от лошата форма на Борусия М'гладах, „миньорите" се намират на трето място в класирането на две точки от „кончетата". Една победа ще укрепи позициите на гелзенкирхенци и почти сигурно ще им осигури участие в Шампионската лига догодина. Фьохрман и Хилдебранд продължават да се лекуват, докато Матип и Жонес изтърпяват наказания. Завръщането на Унерстал от контузия е добра новина и вероятно Ларс ще застане на вратата. Хьоведес също се завърна от контузия и ще замени Матип в центъра на отбраната. Схема на игра 4-2-3-1 с Хунтелаар начело на атаката и Фарфан и Дрекслер по крилата.

Хановер 96 реди победи със загуби и след като миналата седмица отборът от Долна Саксония се наложи над Борусия Мьонхенхенгладбах, хората на Мирко Сломка се изравниха с шестия в класирането Вердер Бремен и по всичко изглежда, че Хановер 96 няма намерение да се отказва от борбата за Лига Европа. Под съмнение за утрешния мач е Леон Андреасен и с това всъщност приключват проблемите в кадрово отношение за гостите. Схемата на игра ще бъде 4-4-2 с Погатец и Хагуи в центъра на отбраната, а Диуф и Шлаудраф ще водят атаката.

И двата отбора са изморени от мачовете си в Лига Европа, така че вероятно няма да станем свидетели на високо темпо и по-скоро ще видим тактическо надиграване. Предположенията са, че след почивката резервите могат да направят много за да обърнат нещата, но въпреки това е много вероятно да станем свидетели на едно равенство.

Прогноза за: Шалке 04 - Хановер 96 1:1

 

 


Хамбургер - Байер Леверузен

Хамбргер постигна много важна победа след четири поредни загуби и „динозаврите" възстановиха малко доверието в себе си. По-важното е, че северняците прибавиха три точки към актива си, което ще им помогне в борбата за оцеляване. Мицкел, Диекмейер и Сала са контузени. Гереро и Качар са дисквалифицирани, а под въпрос е уастието на Бесич, Кастелен, Дробни и Ринкон. Схема на игра 4-4-2. Брума ще започне като десен бек, а Торе и Личевич се конкурират за място на дясното крило. Берг ще получи шанс да започне с Петрич.

Байер Леверкузен след победата си над Байерн Мюнхен записа четири поредни загуби и „аспирините" се сринаха на осмо място, запазвайки шансове да се преборят за място в евротурнирите. Робин Дът беше уволнен и тима бе поет от Сами Хюпия, от който се очаква да вдъхне увереност и стабилност на тима си. Гостите са без контузения Чорлука, Сам, Бендер, Да Коста и Швааб. В отбора обаче се завърнаха от контузии Балак и Адлер и не е изключено двамата да започнат като титуляри. Кастро ще замени Чорлука на десния фланг, а Ролфес - Бендер в халфовата линия. Схема на игра 4-4-2.

Двата отбора отчаяно се нуждаят от точки и очакванията са да видим много интензивна и напрегната игра. С леко предимство е Хамбургер, най-вече за контузиите на няколко основни играчи, но пък един плюс за гостите е треньорската смяна, която в много случай изиграва положителна роля.

Прогноза за: Хамбургер - Байер Леверкузен 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143