Анонс на 29 кръг на Бундеслигата - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 29 кръг на Бундеслигата - срещите в събота

След впечатляваща серия от пет мача без загуба, в която постигнаха четири победи, Фрайбург се намира в много добра позиция в битката на изпадащите. „Соколите" се изкачиха на 13-то място на пет точки от опасната зона и с добри шансове да се отдалечат още повече. Домакините са без контузените Барт, Брандщетер, Путсила, Ферати, Дембеле и Розентал. Вероятно треньорът Щрайх няма да прави промени в отбора от последния мач срещу Байер Леверкузен с Гуеде зад Себастиан Фрайс, който ще води атаката. Схема на игра 4-4-1-1.


Нюрнберг е с равен брой точки с Фрайбург, но формата на „майсторите" е повече от трагична след като те загубиха последните си четири мача. Твърде е вероятно след този кръг хората на Дитер Хецкинг да се окажат по-сериозно замесени в битката за оцеляване. Ейглер, Есвайн и Хлоусек са контузени, а Фолип Волшейд е наказан, но вероятно ще бъде заменен от Пер Нилсон. Фойлнер ще започне отново като десен бек, позволявайки на Тимъти Чандлър да започне в средата на терена. Пинола може да замени на левия фланг на защитата Хлоусек.

Очакванията са това да бъде интензивна и дръзка игра. Двата отбора ще се опитат да направят всичко възможно да втвърдят позицията си над зоната на изпадащите и не е изключено да предприемат някои рисковани ходове. Леко предимство за домакините, но няма да е изненада, ако срещата завърши без победител.

Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.10
Равен - 3.40
Нюрнберг - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Фрайбург - 2.15
Равен - 3.30
Нюрнберг - 3.30

Прогноза за: Фрайбург - Нюрнберг 1:1

Кайзерслаутерн се намира на последно място в таблицата за класиране и е без победа в последните си 18 мача от Бундеслигата. Миналата седмица „червените дяволи" загубиха своя последен шанс за оцеляване и оттук нататък пред хората на Балъков не остава нищо друго, освен да играят за своята чест. Контузени са Куемаха, Йоргенсен, Симунек, Вагнер и Шехтер, а Сахан е наказан. Вероятно Борисюк ще започне отново в опорната зона, позволявайки на Тиферт и Дьо Вит да играят по-атакуващо. На дясното крило Фортоунс ще замени Сахан, а заради контузените нападатели, Уутън ще получи шанс да поведе атаката. Схема на игра 4-1-4-1.

Хофенхайм се завърна на пистата след два добри резултата - изненадваща победа над Борусия в Мьонхенгладбах и домакинско равенство срещу Шалке 04. „Селяните" вече се намират в средата на таблицата, но едва ли могат да бъдат спокойни, след като разликата от 16-я Кьолн е само шест точки. Матиас Яасле е контузен, а Себастиан Руди е наказан, което означава, че Компер и Ворса ще започнат в центъра на защитата, докато Вестергаард ще отиде на пейката. Вайс и Уилямс може да стартират в централната част на халфовата линия, което ще позволи на Салихович да играе по-голяма роля в нападение. Вероятно Бабел ще оглави атаката. Схема на игра 4-2-3-1.

И двата тима ще се опитат от самото начало да установят контрол върху играта. Ако домакините намерят някаква мотивация, може да се получи интересен двубой, но гостите са по-мотивирани и с по-висок морал от своя съперник, което предполага, че е по-вероятно точно те да спечелят битката.

Коефициенти от bet365:
Кайзерслаутерн - 2.75
Равен - 3.30
Хофенхайм - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Кайзерслаутерн - 2.75
Равен - 3.30
Хофенхайм - 2.40

Прогноза за: Кайзeрслаутерн - Хофенхайм 1:2


Формата на Щутгарт е впечатляваща от началото на февруари - „швабите" загубиха само една среща от общо осем и са на път да се класират в зоната, даваща право на участие в европейските турнири. Равенството 4:4 в Дортмунд миналия уикенд повиши още повече самочувствието и морала на отбора. Контузени са Аудел, Делпиере и Буларуз, а участието на Челоци е под съмнение. Вероятно Сакай ще мине отдясно на отбраната, което означава, че Молинаро ще може да започне като ляв бек. Шибер и Оказаки се конкурират за място на лявото крило. Схемата на игра ще бъде 4-2-3-1 с Ибишевич начело на атаката.

С победата 3:0 миналата седмица във Бремен Майнц направи сериозна крачка в битката за запазване на елитния си статут. Наистина, възпитаниците на Тухел владееха топката само в 23% от времето, но да вкараш три гола показва голяма производителност на неговите футболисти. Свенсон, Рийзе и Бел са контузени. Вероятно тактическата постройка на тима ще бъде 4-3-1-2 с Полански, Баумгартлингер и Сото в центъра на полузащитата. Зидан е опция да замени Иваншиц или един от полузащитниците.

Едва ли ще видим по-различна картина от тази в Бремен миналата седмица. Вероятно домакините ще контролират играта и ще доминират в притежаването на топката, а Майнц 05 ще чака своите шансове. Ако „швабите" са гледали мача на „ВизерЩадион", би трябвало да си вземат поуки и да внимават. Обратното означава, че хората на Тухел може да хвърлят поредната бомба.

Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 2.05
Равен - 3.40
Майнц 05 - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 2.00
Равен - 3.40
Майнц 05 - 3.60

Прогноза за: Щутгарт - Майнц 05 2:1


След три поредни загуби Кьолн вече се намира в зоната на изпадащите и по всичко изглежда, че до края на шампионата „козлите" ще се борят за своето оцеляване. Особено натежа поражението от Аугсбург, но добрата новина е, че се вижда края на епидемията от контузени футболисти. Извън строя обаче остават Андрезиньо, Утх и Чичи, а Пецони, Петит и Новакович по необясними причини не тренираха с отбора. През седмицата се появиха слухове, че Солбакен ще бъде уволнен, но засега специалистът получава последен шанс да поправи нещата. Вероятно Джемал ще изпълнява ролята на централен защитник, а Ишак може да получи шанс да започне с Подолски отпред.

Вердер Бремен трябва да подобри представянето си, ако иска да участва в евротурнирите догодина. Загубата срещу Майнц 05 миналата седмица тотално разочарова, но това се оказа трети мач без победа на „музикантите", който от кандидати за топ 4 ги изпрати извън челната шестица. Арнаутович, Прьодл, Налдо, Баргфрайд, Екици и Боровски са контузени, не е ясно дали Хънт ще се възстанови за утрешния двубой. През седмицата стана ясно, че Вийзе напуска клуба след края на сезона, но стражът подчерта, че иска да помогне на своите да спечелят европейско място. Сократис ще играе в центъра на защитата, а Фриц ще се върне в опорната зона, така че Игнжовски да започне като десен бек. Схема на игра 4-3-1-2.

Очакванията са бременци да доминират в притежанието на топката и да създадат повече положения за гол от своя съперник. Гостите са лек фаворит за спечелване на мача, но за да са сигурни в своя успех, те трябва да подобрят представянето си в защитен план.

Коефициенти от bet365:
Кьолн - 2.80
Равен - 3.40
Вердер - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Кьолн - 2.88
Равен - 3.30
Вердер - 2.35

Прогноза за: Кьолн - Вердер Бремен 1:1

М'гладбах не се намира в най-добрата си форма в момента и след две поредни загуби „кончетата" отстъпиха третото място на Шалке 04. Шест кръга преди края тимът се намира на десет точки пред петия Хановер 96 и вероятно това демотивира в известна степен възпитаниците на Люсиен Фавре, но ако „черно-белите" не подобрят представянето си, не е изключено да поставят под съмнение класирането си в топ 4.

Херта се намира на предпоследното място в класирането, но „Старата дама" няма нужда от резултати, подобен на този от миналата седмица - 1:4 срещу Волфсбург, с който бе сложен кръст на победата при гостуването на Майнц 05 преди това. Рони, Миятович, Франц и Лустенбергер са контузени и няма да могат да помогнат на своите. Рехагел ще се върне към схемата 4-2-3-1 с Рамос като самотен нападател. Хатира и Турун се конкурират за място на лявото крило. Отл и Нимайер ще оформят двойката опорни полузащитници.

Вероятно домакините ще установят пълен контрол върху играта от самото и начало. Херта ще се защитава твърдо и ще разчита на контраатаки. Едва ли „кончетата" ще си позволят лукса да не победят един от аутсайдерите, така че очакванията са за победа на Борусия.

Коефициенти от bet365:
Борусия М. - 1.57
Равен - 3.75
Херта - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М. - 1.60
Равен - 3.60
Херта - 5.50

Прогноза за: Борусия М'гладбах - Херта 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225