Волфсбург - Хамбургер: Без победител


Н. Гавазов

Волфсбург - Хамбургер: Без победител

Волфсбург - Хамбургер
Стадион: "Волксваген Арена", Волфсбург
Дата: 23.03.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Феликс Брих

Волфсбург посреща Хамбургер в среща от 27-я кръг на Бундеслигата и ще се опита да продължи победната си серия, която може да изпрати „вълците" в борбата за място в евротурнирите. Хората на Феликс Магат ще излязат за двубоя в добро морално състояние, защото спечелиха последните си два мача - при домакинството си срещу бившия участник в Шампионска лига Байер Леверкузен и при гостуването си на коравия Нюрнберг. Тези успехи на „вълците" изкачиха тима на девето място в класирането на пет точки от шестата позиция и ако възпитаниците на Магат продължат да играят по същия начин и в следващите си двубои, със сигурност ще станат фактор в битката за място в евротурнирите.

Хамбургер е без победа в последните си пет мача, в които спечели само една точка и вече спокойно може да твърдим, че „динозаврите" се замесиха в борбата за оцеляване, защото отборът от Севера е само на два пункта от 16-я Фрайбург - отборът, от който претърпя домакинска загуба през уикенда. Интересното е, че възпитаниците на Торстен Финк доминираха през по-голямата част от двубоите, които загубиха, което само идва да покаже, че играчите трябва да поработят върху концентрацията си в завършващата фаза.

Домакините ще бъдат без Крис, Слободан Медойевич, Хървое Кале, а Патрик Очс е под съмнение. Жосуе и Ян Полак се конкурират за място в централната част на халфовата линия. Ашкан Дежага се завърна от изтърпяване на наказание и може би ще започне като титуляр на дясното крило. Хелмес може да получи още един шанс да започне заедно с Марио Манджукич отпред.

Гостите ще бъдат без контузения Том Микел и наказания Хосе Гереро. Под съмнение са Сала и Торе. Добрата новина е завръщането на Хайко Вестерман от наказание и вероятно той ще започне в центъра на отбраната заедно с Майкъл Мансиен. Денис Аого и Марсел Янсен пък се завърнаха от контузии, което означава, че Слободан Райкович и Гьокан Торе отиват на пейката. Томас Ринкон и Гойко Качар се конкурират за място в централната част на халфовата линия. Отпред вероятно Маркус Берг ще получи шанс да започне с Младен Петрич.

Почти сигурно е, че отново ще станем свидетели на познатото - Хамбургер да доминира в притежанието на топката. Може би Волфсбург ще приемат играта в собствената си половина и около центъра и ще разчитат на контраатаки. Ако гостите избегнат грешките в защита, мачът би трябвало да завърши наравно.

Последни 5 изиграни срещи:

Волфсбург:

19 февруари Шалке 04 - Волфсбург 4:0 (Бундеслига)
25 февруари Волфсбург - Хофенхайм 1:2 (Бундеслига)
03 март Кайзерслаутерн - Волфсбург 0:0 (Бундеслига)
10 март Волфсбург - Байер Леверкузен 3:2 (Бундеслига)
17 март Нюрнберг - Волфсбург 1:3 (Бундеслига)

Хамбургер:

18 февруари Хамбургер - Вердер Бремен 1:3 (Бундеслига)
24 февруари Борусия М'гладбах - Хамбургер 1:1 (Бундеслига)
03 март Хамбургер - Щутгарт 0:4 (Бундеслига)
11 март Шалке 04 - Хамбургер 3:1 (Бундеслига)
17 март Хамбургер - Фрайбург 1:3 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Волфсбург - Хамбургер

30 срещи
11 победи за Волфсбург
10 равенства
9 победи за Хамбургер
Голова Разлика: 50:43 за Волфсбург


Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 2.10
Равен - 3.40
Хамбургер - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 2.10
Равен - 3.35
Хамбургер - 3.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127