Анонс на 26 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 26 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Кайзерслаутерн - Шалке 04

„Червените дяволи" са без победа в последните си 15 мача от Бундеслигата и лошите резултати изпратиха отбора воден от Марко Курц на последното място в класирането. Все още нещата не са станали неспасяеми, защото Кайзерслаутерн е на пет точки от спасителния бряг, но ако тимът от Рейнланд-Пфалц продължи в същия дух, със сигурност ще загуби елитния си статут. За домакините няма да играе Дорге Коуемаха. Вероятно Сипел ще замени Трап на вратата. Симунек и Абел ще започнат в центъра на защитата, но тук Курц има и други опции.

Шалке 04 победи Хамбургер миналия уикенд и се завърна в борбата за бронзовите медали. Успехът беше от жизненоважно значение за „миньорите", защото дойде след две поредни загуби, една от които срещу борещия се за оцеляването си Фрайбург. Унерстал, Фьорман и Хьоведес са контузени и няма да могат да помогнат на отбора си. Вероятно Хилдебранд ще започне на вратата. Пападопулос се завърна от наказание и най-вероятно ще започне в центъра на защитата заедно с Джоел Матип. Хьогер ще играе като десен бек, а схемата на игра ще е 4-2-3-1.

Тежък мач очаква домакините. С основание може да твърдим, че двубоят е преломен за тях, имайки предвид, че след това те ще гостуват на прекия си конкурент и два негативни резултата един след друг ще отнемат и последните шансове за оцеляването на отбора. Вероятно Шалке ще се опита да притисне своя противник от самото начало докато „червените дяволи" ще играят много внимателно, разчитайки чрез дълги топки към нападателите да бъдат създадени голови възможности. Класата е на страната на гостите и логиката сочи, че те и трябвало да победят. Аз обаче смятам, че домакините ще надскочат себе си и все пак ще успеят да вземат точката.

Коефициенти от bet365:
Кайзерслаутерн - 3.75
Равен - 3.25
Шалке 04 - 2.05

Коефициенти от Offsidebet:
Кайзерслаутерн - 3.60
Равен - 3.25
Шалке 04 - 2.05


Прогноза за: Кайзерслаутерн - Шалке 04 1:1

 

Хановер 96 - Кьолн

Хановер 96 се намира в лошия серия и е три мача без победа, но отборът от Долна Саксония показа потенциала си срещу Стандард Лиеж в Лига Европа в средата на седмицата може да очакваме, че моралът в колектива на Мирко Сломка е на добро ниво. Андреасен и Диуф отпаднаха поради контузии и това ще накара наставника да използва схема на игра 4-4-2. Егиман и Хагуи ще се борят за място в центъра на защитата, а Черундоло и Чахед ще се конкурират за позицията на десния бек. Шулц се завърна от изтърпяване на наказание и ще започне на леви фланг на отбраната.

Кьолн спечели важна победа при домакинството си на Херта миналата седмица, която отдалечи „козлите" от опасната зона, но успехът над столичани дойде с две жертви в лицето на наказаните Подолски и Яало, които се присъединиха към контузените Чичи и Петит. Дисквалифицираните играчи ще бъдат заменени от Пешко и Роши и всъщност това ще бъдат измененията в Кьолн от последния двубой на тима. Схема на игра 4-4-1-1 с Новакович като самотен нападател и Ланиг в центъра на полузащитата.

Това ще бъде равностоен двубой, в който двата съперника ще се дебнат за грешки в защитата на противника. Победителят ще бъде определен именно от това, кои нападатели ще се възползват от малкото шансове пред себе си. Все пак логиката ни подсказва, че ще е най-разумно да се доверим на домакините.

Коефициенти от bet365:
Хановер 96 - 1.61
Равен - 3.80
Кьолн - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Хановер 96 - 1.60
Равен - 3.850
Кьолн - 6.00

Прогноза за: Хановер 96 - Кьолн 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151