Три дузпи помогнаха на Байерн да разгроми Херта (видео)


В. Мухарски

Три дузпи помогнаха на Байерн да разгроми Херта (видео)

Байерн Мюнхен разгроми Херта с 6:0 като гост в Берлин в мач от 26-тия кръг на Бундеслигата. Срещата се на "Олимпиащадион" пред близо 72 250 зрители, които не останаха очаровани от изявите на своите любимци. Головата фиеста започна още в началото на мача В 9-ата минута Мюлер откри резултата. Тогава Рибери нахлу по крилото и върна топката назад към точката на дузпата, където Томас Мюлер не успя да нанесе добър удар, но топката все пак успя да влети в мрежата на домакините - 1:0.

Bayern Munich's Midfielder Thomas Mueller (L) And Hertha Berlin's Midfielder Peter Niemeyer Vie For The Ball

Последваха два гола на Робен, единият от които от дузпа. Само три минути след отбелязването на първия гол "баварците" удвоиха аванса си. Томас Мюлер се пребори за една спорна топка в центъра на терена и я пусна към Робен, а холандецът със силен удар успя да изненада Крафт - 2:0.

Bayern Munich's Dutch Midfielder Arjen Robben (R) Celebrates With His Teammate Bayern Munich's Defender Philipp Lahm

В 19-ата минута Мюлер бе спънат в наказателното поле и реферът осъди наказателен удар. Робен превърна дузпата в гол направи резултата класически. След почивката Гомес реализира от дузпа своя 22-ри шампионатен гол за сезона, а Тони Кроос довърши столичани с пети гол в 51-ата минута. В 67-ата минута Робен заби хеттрик, вкарвайки от третия наказателен удар и по този начин оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
194