Анонс на 26 кръг на Бундеслигата - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 26 кръг на Бундеслигата - срещите в събота

Байер Леверкузен - Борусия М'гладбах

След три поредни победи, Байер загуби с 2:3 гостуването си на Волфсбург, което дойде след позорното поражение в Барселона от Шампионската лига. „Аспирините" трябва да се възстановят от тези два лоши мача за да запазят шансовете си за топ 6. Чорлука, Адлер, Бендер, Сам, Балак и Барнета са контузени. Дът вероятно ще приложи схема на игра 4-2-3-1 със Стефан кислинг начело на нападението. Ведран Чорлука ще бъде заменен с Даниел Швааб, а Ролфес ще замени Ларс Бендер.

Борусия отне педала от газта и в три поредни мача „кончетата" не познават победата, но може би тази негативна серия беше нужна за да стане ясно, че пейката на м'гладбахци е много къса. Засега Борусия остава на трета позиция с 48 точки и отлични шансове да остане в топ 4. Гостите са без Патрик Херман, който е контузен и наказания Тони Янчке. Щранцл може да започне като десен бек, което ще позволи на Броуерс да играе в центъра на защитата. С контузията на Херман вероятно Оскар Вендт ще получи шанс да играе в титулярния състав.

Интересен мач, който би могъл да завърши при всякакъв резултат. Последните изпълнения на Леверкузен не вдъхват доверие в „аспирините", но и формата на гостите на е блестяща. Вероятно домакините ще започнат внимателно срещата, докато гостите ще разчитат на здрава защита и силни контраатаки.

Коефициенти от bet365:
Байер - 2.10
Равен - 3.40
Борусия - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Байер - 2.05
Равен - 3.35
Борусия - 3.50

Прогноза за: Байер Леверкузен - Борусия Мьонхенгладбах 1:2

 

Хамбургер - Фрайбург

След четири мача без победа Хамбургер се нуждае от добър резултат срещу Фрайбург. Несъмнено, промените в защитата се отразиха на стабилността на отбора, но тимът с най-лоши показатели като домакин в Лигата може да преодолее това срещу състав като Фрайбург. Всъщност, „динозаврите нямат алтернатива", защото разликата от опасната зона е само четири точки. От домакините са контузени Микел, Аого и Качар, а Вестерман и Гереро са наказани. Под съмнение са Сала и Янсен и вероятно като титуляр ще започне Мансиен. Райкович може да започне като ляв бек, а завръщането на Яролим ще подсили средната линия.

Фрайбург се представи много добре в последните си два мача и ако „соколите" покажат добра форма срещу Хамбургер, те ще имат шанс в сблъсъка с „динозаврите". След 25 изиграни мача Фрайбург е предпоследен на точка от спасителния бряг. За мача отпадат контузените Крамс, Барт, Брандстетер и Хьон. Вероятно гостите ще излязат с тактическа постройка 4-4-1-1 и отново Розентал ще започне зад Фрейс. Кнтузените защитници ще накара треньора Щрайх да заложи в отбрана на неопитни играчи, което може да създаде проблеми.

Очакванията са Хамбургер да контролира играта. Именно домакините ще имат повече шансове за гол, докато „соколите" повече ще се бранят, разчитайки чрез дълги топки към нападателите да създадат опасни положения за гол. Труден и непредсказуем мач. Вероятността „динозаврите" да спечелят мача е голяма, но и евентуално равенство не би трябвало да смятаме като изненада. Това е идеалният мач за любителите на силни усещания.

Коефициенти от bet365:
Хамбургер - 1.83
Равен - 3.75
Фрайбург - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Хамбургер - 1.80
Равен - 3.60
Фрайбург - 4.20


Прогноза за: Хамбургер - Фрайбург 2:1

 

Нюрнберг - Волфсбург

След впечатляващата серия от три поредни победи, Нюрнберг загуби последния си мач срещу силно представящият се Майнц 05. „Майсторите" се намират далече от зоната на изпадащите и ако отборът не бъде от някакви катаклизми, има възможността да си осигури още един сезон в Бундеслигата. Майк Франц и Пер Нилсон са контузени и няма да могат да вземат участие в мача с „вълците". Маркус Фойлнер може да започне като десен бек, позволявайки на Тимъти Чандлър да започне в средата на терена. Томас Пекхарт се завръща от изтърпяване на наказание и може да замени Алберт Бунжаку отпред.

Волфсбург спечели последният си домакински мач срещу Байер, но сега остава да видим ще запазят ли „вълците" своята форма и навън. Хората на Магат нямаха победа в три поредни срещи преди това и бяха започнали да се приближават към опасната зона. В момента тимът се намира в средата на таблицата за класиране, далече от тройката на неудачниците и почти гарантирано място в Бундеслигата за следващия сезон. Патрик Ох и Слободан Медожевич са контузени, а Ашкан Дежага е наказан. Петр Йрачек се завръща от контузия и може да започне в централната част на халфовата линия заедно с Ян Полак. Вероятно Макото Хасебе ще играе на дясното крило, а Патрик Хелмес може да получи още един шанс да започне отново заедно с Марио Манджукич, макар Полтер също да е опция пред Магат.

Това ще бъде двубой между два тима, които по всичко изглежда, че ще запазят местата си в елита. Очакванията са да започнат търпеливо и внимателно. Отбраната на Нюрнберг е много солидна и трудно може да бъде превзета, но проблемът на домакините е, че трудно създават шансове за отбелязване на гол.

Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.00
Равен - 3.40
Волфсбург - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Нюрнберг - 2.00
Равен - 3.30
Волфсбург - 3.60


Прогноза за: Нюрнберг - Волфсбург 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
80