Хофенхайм - Щутгарт: Формата на гостите е по-добра


Н. Гавазов

Хофенхайм - Щутгарт: Формата на гостите е по-добра

Хофенхайм - Щутгарт
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 16.03.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Гюнтер Перл

Хофенхайм посреща Щутгарт в двубой от 26-я кръг на Бундеслигата. Миналата седмица феновете на „селяните" преживяха истински кошмар. Да загубиш от Байерн Мюнхен не е срамно, но да претърпиш поражение с 1:7 си е истинска катастрофа. Всъщност, това беше първия мач на Бабел начело на „Хофи" и дебютът на младия специалист се оказа пълен провал. След този мач „синьо-белите" се смъкнаха на 12-то място в таблицата за класиране на седем точки от опасната зона и сега остава да видим как ще реагира Хофенхайм на поражението от миналата седмица.

Щутгарт за разлика от своя съперник загуби само един мач от последните си шест срещи в Бундеслигата и се върна обратно в борбата за място на евротурнирите. Благодарение на последните изпълнения на „швабите", натискът върху Лабадия отслабна, а привличането на Ведад Ибишевич през януари обещава по-продължителни успехи за отбора и по-сериозна атака на топ 6. В момента Щутгарт е осми на 6 точки от шестото място.

За домакините няма да играят контузените Андреас Ибертсбергер, Сърджан лакич и Матиас Яслее. Вероятно Вестергаард и Компер отново могат да започнат в центъра на отбраната. Бек се завърна след контузия и може да замени Фабиан Джонсън на десния фланг на зашитата. Салихович също се завърна и може да започне в центъра на полузащитата, а Лакич ще бъде заменен от Пениел Млапа. Схема на игра 4-2-3-1.

Гостите са без Йохан Аудел, Матейо Делпиере, Ибрахима Траоре и Мамаду Бах, които са контузени. Молинаро и Сакай се конкурират за мястото на левия бек. Вероятно Лабадия няма да направи никакви друг промени от мача през миналата седмица и ще използва схема на игра 4-2-3-1 като начело на атаката ще бъде бившия нападател на Хофенхайм Ведад Ибишевич.

Хофенхайм загуби първия си мач под ръководството на Бабел и сега ще търси начин да покаже, че се е възстановил от тежката загуба. Очакванията са да станем свидетели на интензивна игра, в която победител ще бъде отборът, който съумее да овладее центъра на терена. За домакините се завърнаха някои ключови играчи в тази част на полето, но формата на Щутгарт е много по-добра и по-вероятно е именно „швабите" да победят.

Прогноза за: Хофенхайм - Щутгарт 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Хофенхайм:

11 февруари Вердер Бремен - Хофенхайм 1:1 (Бундеслига)
17 февруари Хофенхайм - Майнц 05 1:1 (Бундеслига)
25 февруари Волфсбург - Хофенхайм 1:2 (Бундеслига)
04 март Хофенхайм - Кьолн 1:1 (Бундеслига)
10 март Байерн Мюнхен - Хофенхайм 7:1 (Бундеслига)

Щутгарт:

11 февруари Щутгарт - Херта 5:0 (Бундеслига)
19 февруари Хановер 96 - Щутгарт 4:2 (Бундеслига)
25 февруари Щутгарт - Фрайбург 4:1 (Бундеслига)
03 март Хамбургер - Щутгарт 0:4 (Бундеслига)
09 март Щутгарт - Кайзерслаутерн 0:0 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Хофенхайм - Щутгарт

7 срещи
0 победи за Хофенхайм
4 равенства
3 победи за Щутгарт
Голова Разлика: 12:7 за Щутгарт


Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 2.37
Равен - 3.40
Щутгарт - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 2.40
Равен - 3.20
Щутгарт - 2.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167