Анонс на 21 кръг на немската Бундеслига - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 21 кръг на немската Бундеслига - срещите в неделя

Аугсбург - Нюрнберг


След четири мача без победа, Аугсбург ще приеме един от своите конкуренти в борбата за оцеляване. В миналия кръг баварците се противопоставиха успешно при гостуването си на Хофенхайм и измъкнаха точката, показвайки добра игра в нападение, но и много слабости в средата на терена. Може би за това с такива големи надежди се посреща полузащитник Коо, който се очаква да добави повече творчество в средата на терена. За мача отпадат Ян Моравек, Давда Ба, Аксел Белингхаузен и Нандо Рафаел. Схема на игра 4-2-3-1 с Мьолдерс като самотен нападател.

Нюрнберг ще пътува на юг след две поредни загуби, които смъкнаха "майсторите" на три точки от опасната зона. Хавиер Пинола, Пер Нелсон и Омар Гонсалес няма да могат да вземат участие в мача. Тов означава, че Маркус Фойлнер ще отиде на десния фланг на отбраната, макар че там може да бъде използван и Тимъти Чандлър. Вероятно Хлоусек ще играе като ляв бек вместо Пинола. Хегелер и Коен могат да получат шанс да започнат в центъра, след като новото попълнение Балич все още не е готов напълно. Схема на игра 4-1-4-1 с Пекхарт като самотен нападател

Очакванията са двата отбора да започнат много търпеливо, а в основа на играта им да бъде стабилната защита. С по-добри изгледи за успех са домакините, въпреки че равенството изглежда най-логичния вариант.

Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 2.62
Равен - 3.20
Нюрнберг - 2.70

Коефициенти от Offsidebet:
Аугсбург - 2.55
Равен - 3.20
Нюрнберг - 2.70


Прогноза за: Аугсбург - Нюрнберг 1:0

 


Кьолн - Хамбургер

След три поредни загуби, Кьолн спечели последния си мач и то го направи на терена на своя конкурент Кайзерслаутерн, което си беше една от изненадите на миналия кръг. Отсъствието на Лукаш Подолски обаче е голяма загуба за отбора. Вероятно Мато Аяло ще замени немския национал. Извън групата са още Ут, Бушман, Чини, Бреко и Петит. Солбакен няма да прави никакви промени в стартовия състав от миналия мач, което означава, че „козлите" ще излязат със схема 4-4-1-1 с Новакович на върха на атаката.

Хамбургер след домакинското фиаско срещу Борусия Дортмунд направи два много силни мача - победи Херта в Берлин, а на родна земя завърши наравно с Байерн Мюнхен. Всичко това върна увереността на играчите, остава да видим само как ще се справят „динозаврите" без Ринкон. Останалите отсъстващи са Брума, Берг, Торе и Скейлбред. Теше и Качар ще се конкурират за място в централната част на халфовата линия, въпреки че Якопо Сала е вариант за тази позиция. Райкович ще замести Брума , а Личевич може да получи шанс на дясното крило, ако Сала започне в центъра.

Очакванията са Хамбургер да доминира във владението на топката, а Кьолн да се опита да противодейства с контраатаки. Вероятно след почивката двата отбора ще играят по-открито, с повече риск, което може да доведе до неочаквани обрати.

Коефициенти от bet365:
Кьолн - 3.00
Равен - 3.40
Хамбургер - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Кьолн - 3.00
Равен - 3.35
Хамбургер - 2.25


Прогноза за: Кьолн - Хамбургер 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128