Анонс на 20 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 20 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота

Байер Леверкузен - Щутгарт


Байер започна добре старта на втората половина на сезона, с четири точки от два мача през януари, но като изключим резултатите, отборът все още не е намерил подходящият облик на победител. В момента „аспирините" се намират на шесто място в класирането с 30 точки и с добри шансове за участие в евротурнирите догодина. Адлер и Барнета отпадат за утрешния мач. Ведран Чорлука, който се присъедини от Тотнъм може да започне като десен бек, в противен случай Робум Дът може да не промени състава от последната среща с Шюрле и Кислинг отпред. Схема на игра 4-4-2.

Щутгарт загуби последните си четири мача и в момента „швабите" се намират в ужасяваща форма. Основният проблем идва от отчайващите действия на защитниците, както и липсата на добро взаимодействие между нападателите и полузащитата. Аудел, Гебхарт, Делпиере, Траоре, Ба и Бока няма да бъдат на разположение на Лабадия (последните трима заради участие в Купата на Африка). От контузия се завърна Боларуз, а отсъствието на Гебхат означава, че Оказаки ще започне като ляво крило. Схема на игра 4-4-2 с Какау и Ибишевич начело на атаката.

Очакванията са Байер да установи контрол върху играта от самото начало. И двата отбора не са в добра форма, но предимството е на страната на домакините.

Коефициенти от bet365:
Байер - 1.75
Равен - 3.75
Щутгарт - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Байер - 1.72
Равен - 3.50
Щутгарт - 4.75

Прогноза за: Байер Леверкузен - Щутгарт 2:0

Шалке 04 - Майнц 05

Шалке 04 спечели последните си пет мача и в момента се намира във впечатляваща форма. Последните успехи на „миньорите" изкачиха тима на върха в таблицата за класиране с 40 точки от 19 мача, заедно с Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Фьорман, Клуге, Холтби и Джоунс са извън строя. Хьоведес се завръща от контузия. Наставникът Стивънс може да използва схема 4-2-3-1, като Обаси и Пуки ще се конкурират за десния фланг на атаката.

Майнц 05 се завърна на пистата след хубава победа над Фрайбург миналия уикенд, а завръщането на Мохамед Зидан със сигурност ще прибави допълнително качество в атаката на гостите. Тушел няма да може да разчита ма Свенсон, Гопко, Рийзе, Шйьонхайм и Алагуи, което може би ще накара наставника да прибегне към схема на игра 4-4-2 с Ойген Полански в опорната зона. Мали, Мюлер и Иваншич ще се конкурират за място в центъра на полузащитата.

Шалке ще се опита да установи контрол от самото начало на срещата. Стилът на отбора много често е контраатакуващ, но у дома си едва ли ще го приложат и е по-вероятно „миньорите" да притискат методично противника си, търсейки пробойни в защитата му.

Коефициенти от bet365:
Шалке 04 - 1.66
Равен - 3.75
Майнц - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Шалке 04 - 1.65
Равен - 3.75
Майнц - 5.00

Прогноза за: Шалке 04 - Майнц 05 2:1

Хофенхайм - Аугсбург

Хофенхайм е без победа в последните си три мача ( две равенства и една загуба) и в момента отборът не се намира в най-добрата си форма. Любопитно е да видим как ще се впише новото попълнение Лакич. Ибертсбергер, Жаисле, Визер и Ворса са извън групата за мача и вероятно Компер ще започне в центъра на защитата. Ако Лакич започне като титуляр, Райън Бабел ще се върне обратно към лявото крило. Схема на игра 4-2-3-1.

Аугсбург е малко по-стабилен напоследък, но все още далеч от формата, която ще му помогне да запази елитния си статут. Моравек и Коо би трябвало да добавят повече креативност в халфовата линия и оттам да се подобри играта на отбора в атака. Амсфур и Рафаел участват в Купата на Африка, Моравек е контузен и вероятно Коо ще направи своя дебют в центъра. Лухукау вероятно ще заложи на постройка 4-2-3-1 с Мьолдерс като самотен нападател.

Очакванията са много здрав мач, с леко предимство за домакините. Аугсбург ще се защитава много дълбоко и ще използва всякакви възможности за контраатака. Ако домакините подценят съперника си, ще имат огромни главоболия, а също така и ако не са настоятелни в желанието си да вкарат гол. Разумно е в нашата игра освен знак „1", да се подсигурим и с „X", ако имаме разбира се тази възможност.


Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 1.61
Равен - 3.80
Аугсбург - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 1.65
Равен - 3.840
Аугсбург - 5.25


Прогноза за: Хофенхайм - Аугсбург 2:1

Вофсбург - Борусия Мьонхенгладбах

След две поредни победи, Волфсбург загуби срещу Байерн Мюнхен миналия уикенд в мач, в който основната задача на възпитаниците на Магат беше да се защитават яростно. Пролича си, че новите попълнение са се адаптирали отлично към системата на треньора и по всичко изглежда, че отбора най-после може да намери някаква последователност в представянето си. Кале е под въпрос за срещата, Хицспергер се възстановява от травма, а Полак е контузен, което означава, че Крис може да го замени в опорната зона. Хелмес отново е в първия отбор, след пропадането на трансфера му във Франкфурт, но остава да видим дали в действителност ще бъде част от тима. Схема на игра 4-4-2 с Манджукич и Сио начело на атаката.


Борусия се намира в страхотна форма в момента, след две впечатляващи победи над Байерн и Щутгарт. М'гладбахци са само на точка от тримата лидери и ако покаже добра форма при гостуванията си, може да спокойно да продължи да притеснява триото. Добрата новина за Фавре е отсъствието на контузени и наказани играчи, което ще позволи на наставника да свика под знамената тези футболисти, които смята, че ще му бъдат най-полезни. Новото попълнение Александър Ринг може да направи своя дебют в средата на терена, но по-вероятно е да започне мача от пейката. При схема на игра 4-4-2 Ройс и Ханке ще водят атаката, а Аранго и Херман ще бъдат по крилата.

И двата отбора ще бъдат търпеливи в търсене на шанс за гол. Вероятно домакините ще се опитат да контролират играта в половината на гостите, които често ще успяват да отнемат топката на своя противник и да организират бързи атаки. С леко предимство е Борусия М'гладбах, но това в никакъв случай не ги прави фаворит за спечелване на срещата.

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 2.87
Равен - 3.40
Борусия - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 2.878
Равен - 3.30
Борусия - 2.35

Прогноза за: Волфсбург - Борусия М'гладбах 1:1

Херта - Хановер 96

Херта загуби първите си два мача при новия си мениджър Скибке и вече се появиха слухове за проблеми между наставника и няколко играчи. Със сигурност е ясно едно - „Старата дама" се нуждае отчаяно от точки, ако иска да се отдалечи от зоната на изпадащите. Франц, Янкер, Рафаел, Миятович и Лел са извън строя и вероятно в отбраната ще започне неопитните Нойман и Моралес.Лустенбергер може да замени Нимайер в халфовата линия, а наказанието на Рафаел дава идеален шанс за изява на Адриан Рамос в зоната зад самотния нападател Ласога.

След пет поредни равенства, Хановер най-накрая спечели срещу Нюрнберг миналия уикенд. Пристигането на Маме Бирам Диуф означава, че Сломка най-после ще има и друга опция в атака. Хагуи заедно с Конан участва в Купата на Африка, което означава, че Марио Егиман може да започне в центъра на защитата. Шулц вероятно може да замени другият централен бранител Емануел Погатец, който е наказан. Черундоло и Шахед ще се борят за място на десния край на защитата, а новото попълнение Диуф, който дойде от Манчестър Юнайтед може да направи своя дебют, най-вероятно от пейката. Схема на игра 4-4-1.

Очакванията са Херта да започне много внимателно с новата си защитна четворка, докато Хановер ще дебне за своите шансове. Гостите са лек фаворит за спечелване на мача, но е твърдо вероятно двата тима да не успеят да се победят.

Коефициенти от bet365:
Херта - 2.50
Равен - 3.30
Хановер - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:
Херта - 2.35
Равен - 3.30
Хановер - 2.88

Прогноза за: Херта - Хановер 96 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
101