Бекенбауер нападна Робен и Боатенг


Н. Гавазов

Бекенбауер нападна Робен и Боатенг

След неуспешния старт на Байерн Мюнхен в Мьонхенгладбах, легендата на немския футбол Франц Бекенбауер не спести своите критики спрямо играчите на баварския тим. Особено внимание отдели Кайзера на десния фланг в тактическата схема на отбора, където играеха Джером Боатенг и Ариен Робен.

„Между тях няма никаква хармония. Боатенг постоянно пращаше топката в противоположна посока, заради което Робен бе недоволен, още повече, че Ариен постоянно искаше топката, а не я получаваше. Това не мога да го приема за нормално", заяви Бекенбауер в ефира на Antena Bayern.

Очевидно е, че проблемите пред Юп Хайнкес тепърва предстоят. Както е известно, в първия мач от втория кръг на Бундеслигата Боатенг бе заменен след почивката, но след контузията на Ван Буийтен, той ще трябва да заеме мястото на белгийския „великан" в центъра на отбраната. Това означава, че Робен ще трябва да намери отново общ език с Рафиня, а е всеизвестно, че двамата трудно се разбират на терена и взаимодействието помежду им не е от най-плодотворните в отбора.

 

  Сподели
233