Байерн Мюнхен ще се опита да купи нападател и защитник


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен ще се опита да купи нападател и защитник

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес заяви, че клубът ще направи всичко възможно, за да привлече две нови попълнения през зимния трансферен прозорец. Според думите на боса, става дума за централен защитник и нападател. Както е известно, мюнхенския гранд дълго време се опитваше да доведе на „Алианц Арена" Марко Ройс от Борусия Мьонхенгладбах, но изгряващата звезда на немския футбол се договори за трансфер в Борусия Дортмунд.

„В края на краищата, Байерн все още има най-добрия състав в Лигата. Но е по-добре да помислим за търсенето на централен защитник. Брено все още има шанс да се върне в отбора, но ако това не се случи, ние сме длъжни да имаме алтернативен вариант. Ван Буйтен провежда добър сезон, но той е на 34 години и има някакви проблеми с коляното", цитира sueddeutsche.de думите на 60-годишния президент.

„Основният ни проблем е кой ще замени Марио Гомес, ако той не може да играе. На нас наистина ни е нужен силен играч, такъв, който ще може да играе достатъчно добре срещу Барселона или Манчестър Юнайтед", каза още Хьонес.

 

  Сподели
165