Борусия Дортмунд не е заинтересована от завръщането на Шахин


Н. Гавазов

Борусия Дортмунд не е заинтересована от завръщането на Шахин

Ръководството на Борусия Дортмунд опроверга слуховете за това, че планира да върне в своите редици полузащитника на Реал Мадрид Нури Шахин. Както е известно, в началото на седмицата в немската преса се появи информацията, че шампионите възнамеряват да изкупят обратно трансфера на 23-годишния футболист, а тази сутрин подобна новина бе тиражирана и в някои испански издания.

„Всички тези слухове нямат никаква почва. Това е една лъжа. Стопроцентова лъжа! В настоящия момент ние дори не разглеждаме възможността за завръщането на Нури в Дормунд. Още повече, че вече обявихме покупката на полузащитника на Борусия Мьобхенгладбах Марко Ройс", заяви за Kicker спортният директор на „жълто-черните" Михаел Цорк.

Както е известно, Шахин, който е възпитаник на Борусия Дортмунд напусна родния клуб през май 2011 година. Реал Мадрид заплати за талантливия играч на националния отбор на Турция 12 милиона евро. Поради тежка травма обаче, Шахин не успя да реализира своя потенциал в Мадрид и много често не успява да намери място в титулярния състав на Жозе Моуриньо.

 

  Сподели
291