Хамбургер продължава без загуба при Финк (видео)


Н. Гавазов

Хамбургер продължава без загуба при Финк (видео)

Отборът на Хамбургер ШФ все още остава без загуба при новия си треньор Торстен Финк. В среща от 15-я кръг на Бундеслигата, „динозаврите" победиха с 2:0 Нюрнберг и благодарение на този успех, Хамбургер се изкачи на 11-то място със 17 точки в своя актив - с три повече над опасната зона. Нюрнберг пък се смъкна на 15-о място и е на точка от Кайзерслаутерн, който е 16-ти.

Първото полувреме премина равностойно, като повече късмет имаха домакините, които откриха чрез Гереро в 23-ата минута - вратарят на Хамбургер Ярослав Дробни с дълго подаване намери перуанеца, който от своя страна се измъкна от Симонс и от малко разстояние изведе своите напред в резултата.

Второто полувреме продължи по същия начин, както първата част нито един от двата отбора не можа да установи надмощие, но отново късметът за Хамбургер проработи. В 62-ата минута Иво Иличевич подаде към Гьокхан Тьоре и той перфектно намери Марсел Янсен. Бившият германски национал се оказа сам срещу вратаря Рафаел Шефер и от около осем метра бе безпощаден за 2:0.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
213